FUN for Moms!

Anna äitienpäivälahjana viikko ilmaista treeniaikaa FUNiin! Muista äitiäsi, mummuasi, anoppiasi, työkamuasi tai vaikka ystävääsi huikealla treenielämyksellä. Vai oletko itse äitityyppi? Ota itsellesi omaa aikaa FUNissa!

Äitityypit kuntoon! FUN ylpeänä kutsuu kaikki äitityypit kokeilemaan FUN Oulu Talvikankaan liikuntakeskusta viikon ajan veloituksetta!

Tilaa verkkokaupasta tutustumisviikko ajalla 3.-9.5.2021. joko itsellesi (jos olet äitityyppi) tai äitityypille, ja sinä pääset tai hän pääsee treenaaman viikon ajan 10.-16.5.2021.

HUOM! Lahjan käyttäjän tulee tilata FUN for Moms- tutustumisviikko itse verkkokaupasta omilla tiedoillaan kulkuoikeuden saamiseksi.

Liikuntakeskus FUNin tutustumisviikolla käytössäsi ovat kaikki palvelumme seitsemän vuorokauden ajan: moderni ja tilava kuntosali, toiminnallinen alue, viihdyttävät virtuaalitunnit, elämykselliset ryhmäliikuntatunnit, siistit ja fiksut tilat infrapunasaunoineen. Asiakaspalvelumme on myös valmis opastamaan sinua, tervetuloa siis äidit ja äitityypit!

FUN for Moms- tutustumisviikko koskee vain äitityyppejä ja uusia tutustujia, jotka eivät vielä ole jäseniä.

Toimi näin:

Jos haluat tilata tutustumisviikon lahjaksi, lähetä tämä nettisivulinkki viimeistään 9.5. sunnuntaina vaikka WhatsAppin kautta

Lahjan saaja:
  1. Valitse alla oleva kampanjatuote ja rekisteröidy verkkokauppassa
  2. Kirjaudu ostosten jälkeen tekemilläsi tunnuksilla FUNin mobiiliappiin
  3. Tervetuloa treenaamaan 10.-16.5.2021 välisenä aikana!