FUN for Dads!

Anna isänpäivälahjana isityypille viikko ilmaista treeniaikaa FUNiin! Muista isääsi, pappaasi, appiukkoa, työkamuasi tai ystävääsi huikealla treenielämyksellä. Vai oletko itse isityyppi? Ota itsellesi omaa aikaa FUNissa.

FUN ylpeänä kutsuu isät, papat ja ihan kaikki isimieliset kokeilemaan FUN Oulu Talvikankaan liikuntakeskusta viikon ajan ilmaiseksi!

Tilaa verkkokaupasta tutustumisviikko ajalla 2.-8.11. joko itsellesi (jos olet isityyppi) tai isityypille, ja sinä pääset tai hän pääsee treenaaman ilmaiseksi viikon ajan 9.-16.11.2020.

Käytössä on FUNin kaikki palvelut: moderni ja tilava kuntosali, toiminnallinen alue, viihdyttävät virtuaalitunnit, elämykselliset ryhmäliikuntatunnit, siistit ja fiksut tilat infrapunasaunoineen. Asiakaspalvelumme on myös valmis opastamaan sinua, tervetuloa siis isät ja isityypit!


FUN for Dads- tutustumisviikko koskee vain isityyppejä ja uusia tutustujia, jotka eivät vielä ole jäseniä.

Toimi näin:

  1. Jos haluat tilata tutustumisviikon lahjaksi, lähetä tämä nettisivulinkki viimeistään 8.11. sunnuntaina isänpäivänä vaikka WhatsAppin kautta.
  2. Valitse alla oleva kampanjatuote ja rekisteröidy verkkokaupassa (lahjan saajan on itse tehtävä rekisteröinti ja tutustumisviikon tilaus).
  3. Kirjaudu ostosten jälkeen tekemilläsi tunnuksilla FUNin mobiiliappiin.
  4. Tervetuloa treenaamaan 9.-16.11.2020 välisenä aikana!