iWall pelihetki koko perheelle!

Tuo lapsesi FUNiin viettämään yhteistä liikunnallista pelihetkeä syyslomaviikolla! Lue alta lisää tapahtumasta ja toimintaohjeista.

Yhdessä liikkuminen pelaamalla on hauskaa!


Tuo lapsesi veloituksetta FUNiin viettämään perheen yhteistä aikaa elämyksellisellä pelikokemuksella iWall pelilaitteella lauantaina 24.10.2020 klo 9-19 välillä.

Puolen tunnin pelihetken voi varata vain FUNin jäsen. Ota mukaan lapsesi, kummilapsesi, tutun nuori tai lapsi ja tule viettämään yhteistä aikaa liikkuen iWall pelikoneella.

Lapsi tai nuori ei saa mennä kuntosalin alueelle. Hänen on pysyttävä aula-alueella huoltajan välittömässä läheisyydessä ja jäsen on vastuussa lapsesta/nuoresta. Suosittelemme pelaamista yhdessä huoltajan kanssa yli kolmivuotiaille lapsille.

Huomaathan, että FUNiin ei saa muulloin tuoda turvallisuussyistä lapsia treenin ajaksi odottelemaan. Ikäraja FUN keskuksiin on 13 vuotta.

Varaa oma aikasi FUN appin kautta omalla puhelimellasi. Ajan voi varata viikkoa ennen varsinaista tapahtumaa. Löydät peliajat "jumpat" alavalikosta. Valitse päivä 24.10. ja valitse parhaiten teille sopiva kellonaika. Muistathan perua varauksesi hyvissä ajoin, mikäli ette pääsekään tulemaan. iWall pelihetken varaukseen pätee normaalit jumppien toimintaohjeet. Voit tarkistaa ne täältä!

Tervetuloa nauttimaan liikkuen yhteisestä pelihetkestä!