FUNita viikko veloituksetta!

Anna ystävänpäivälahjana viikko ilmaista treeniaikaa FUNiin! Muista ystävääsi, kaveriasi, työkamuasi, perheenjäsentäsi tai vaikka mukavaa naapuria huikealla treenielämyksellä. Vai oletko itse vailla treenibuustia? Ota itsellesi omaa aikaa FUNissa!
FUN ylpeänä kutsuu ystävät, kaverit, tuttavat tai vaikka naapurit kokeilemaan FUN Oulu Talvikangasta viikon ajan ilmaiseksi!

FUN ylpeänä kutsuu ystävät, kaverit, tuttavat tai vaikka naapurit kokeilemaan FUN Oulu Talvikangasta viikon ajan ilmaiseksi!

Tilaa verkkokaupasta tutustumisviikko ajalla 10.-16.2. joko itsellesi tai vinkkaa haluamallesi ystävälle ja sinä pääset tai hän pääsee treenaamaan ilmaiseksi viikon ajan 17.- 24.2.2020. Lahjan käyttäjän tulee tilata FUNita viikko veloituksetta! -tutustumisviikko itse verkkokaupasta omilla tiedoillaan kulkuoikeuden saamiseksi.

Käytössä on FUNin kaikki palvelut: moderni ja tilava kuntosali, toiminnallinen alue, viihdyttävät virtuaalitunnit, elämykselliset ryhmäliikuntatunnt, siistit ja fiksut tilat infrapunasaunoineen. Asiakaspalvelumme on myös valmis opastamaan sinua, tervetuloa siis kaikki ystävät ja kamut!

FUNita viikko veloituksetta! -tutustumisviikko koskee vain uusia tutustujia, jotka eivät vielä ole jäseniä.

Toimi näin:

1. Jos haluat tilata tutustumisviikon lahjaksi, lähetä tämä nettisivulinkki viimeistään 16.2. vaikka WhatsAppin kautta.

2. Lahjan saaja valitsee alla olevan kampanjatuotteen ja rekisteröidy verkkokaupassa.

3. Kirjaudu ostosten jälkeen tekemilläsi tunnuksilla FUNin mobiiliappiin.

4. Tervetuloa treenaamaan 17.-24.2. välisenä aikana!