Huolehdithan hygieniasta!

Meillä FUN Oulu Talvikankaalla jäsenten terveys ja turvallisuus on tärkeää. Lue tästä niistä toimenpiteistä, millä me yhdessä pidämme FUNin treeniympäristön puhtaana.
Pidetään yhdessä huoli FUNista!

Pidetään yhdessä huoli FUNista!


FUNin henkilökunta siivoaa päivittäin ja sen lisäksi puhdistaa pinnat ja kaikki laitteet sekä välineet säännöllisesti. Tarjoamme treenaajille käsipaperia ja suihkepulloja sekä salin puolella että ryhmäliikunnassa, jotta välineiden omatoiminen puhdistus onnistuu helposti.

Jotta meillä kaikilla olisi mukava ja turvallista treenata, pyydämme myös jäseniämme ottamaan seuraavat asiat huomioon ja toimimaan ohjeiden mukaan.

1. Pese kätesi saippualla ja vedellä tullessasi ja lähtiessäsi. Voit käyttää myös käsidesiä, jota löydät aulasta sekä juomapulllontäyttöpisteeltä.

2. Käytä treenatessasi omaa hikipyyhettä ja juomapulloa sekä sisäkenkiä. Ethän treenaa ulkokengillä. Juomapisteet sijaitsevat kuntosalin puolella ja niissä täytetään oma vesipullo. Suoraan hanasta juominen on kielletty hygieniasyistä, kuten myös käsienpesu juomapisteellä.

3. Puhdista laitteet ja välineet käytön jälkeen ja tarvittaessa ennen.

4. Huomaathan, että pukuhuoneissa ja kuntosalilla jäsenten tulee välttää lähikontaktia muihin jäseniin. FUNin väljät ja avarata tilat mahdollistavat tämän.

5. Ryhmäliikuntatuntien välissä on normaalia enemmän vaihtoaikaa (15-30 min.), jotta pukuhuoneemme eivät ruuhkaudu. Vältä ylimääräistä oleskelua pukuhuoneissa.

6. Sairaana tai puolikuntoisena treenaaminen on kielletty.

Kiitos, että noudatat näitä ohjeita. Henkilökuntamme ohjeistaa teitä tarvittaessa ja lisäkysymysten ilmaantuessa voitte ottaa yhteyttä talvikangas@liikuntakeskusfun.fi osoitteeseen. Asiakaspalvelumme auttaa teitä mielellään.