Tarina

Liikuntakeskus FUN Oulu Talvikankaan tarina.

FUN Talvikankaan yrittäjät Elina Ponto ja Fanni Rutanen.

Usean vuoden suunnittelun tuloksena halusimme, että Liikuntakeskus FUN Oulu Talvikangas on laadukas, helppo sekä lähellä ihmistä, ja jossa liikkuminen on hauskaa!

Olemme molemmat työskennelleet liikunta-alalla pitkään eri tehtävissä ja kokemusta liikuntakeskusyrittämisestäkin on jo yli seitsemältä vuodelta. Niihin vuosiin on mahtunut niin ketjuyrittämistä, kuin oman konseptin luomistakin. Ehdottomasti parasta tällä alalla on se, kun näkee ihmisessä liikkumisen ilon, liikunnan terveydelliset vaikutukset, uuden oppimisen ja kehittymisen riemun, sekä sitä kautta itsetunnon ja elämänlaadun parantumisen. Halusimme brändätä juuri nämä liikkumisen positiiviset vaikutukset ja tuoda ne lähelle ihmisiä, sinne missä asiakkaamme asuvat. Mikä sen helpompaa, kuin hurauttaa autolla nopeasti jumppaan tai tehdä alkulämmittely kävellen, hölkäten tai polkupyörällä ennen salitreeniä vuodenajasta riippumatta.

Haluamme tarjota laadukasta palvelua vastalauseena kylmille saleille. Tuhansia asiakkaita palvelleina tiedämme, että asiakas edelleen tarvitsee ja arvostaa palvelua. Liikuntakeskukseen kuuluu mielestämme ehdottomasti palvelualtis asiakaspalvelu, ammattitaitoiset personal trainerit, jotka takaavat asiakkaan turvallisuuden ja tavoitteet sekä elämyksiä tuottavat ryhmäliikuntaohjaajat. Nämä kaikki kuuluvat myös FUN Oulu Talvikankaalle.

Kolmas intohimomme on digitaalisuus ja uudet innovaatiot. Haluamme jatkuvasti olla kehittämässä uusia asiakkaitamme helpottavia digitaalisia palveluita ja esimerkkinä tästä on FUNin oma puhelinsovellus, josta asiakkaamme pääsevät käyttämään palveluitamme helposti. Olemme myös innovatiivisia ja rohkeita kokeilemaan jotain uutta ja erilaista. Sen vuoksi haluamme tarjota asiakkaillemme myös Iwall - pelielämyksen liikuntakeskuksessamme sekä tulevaisuudessa myös muita samankaltaisia elämyksiä.

Asiakaslupauksemme:

Meillä laadukasta palvelua tarjoaa oikeat ihmiset, joita ovat asiakaspalvelijat, personal trainerit ja ryhmäliikuntaohjaajat. Heidän ansiosta liikkuminen meillä on hauskaa! Upean kuntosalimme sekä virtuaaliset palvelut saat käyttöösi vuoden jokaisena päivänä klo 04-24. Palveluidemme osto ja käyttö sekä keskuksessa kulku on hyvin yksinkertaista, jota helpottaa oma puhelinsovelluksemme. Kuukausijäsenyytemme on voimassa toistaiseksi 1 kk irtisanomisajalla, eli emme vaadi pitkää sitoutumista. Olemme lähellä sinun kotiasi, jotta sinun on helppo tulla ja mennä oman aikataulusi mukaan.

Nähdään FUN Oulu Talvikankaalla!

Elina & Fanni


Niina Autio palvelee sinua Talvikankaalla osoitteessa talvikangas@liikuntakeskusfun.fi.

Meiltä löydät iloisen ja ammattitaitoisen henkilökunnan, johon kuuluvat yrittäjät, asiakaspalvelijat, ryhmäliikuntaohjaajat ja personal trainerit. Olemme palvelemassa juuri sinua!

Lue lisää