Tiedote FUNin toiminnasta 31.3.

Lue tästä ajankohtaista tietoa FUNin toimenpiteistä pitkittyneissä poikkeusoloissa ja siitä miten palvelemme edelleen jäseniä ja miten selviämme yhdessä tästä poikkeuksellisesta ajanjaksosta. Haluamme myös palkita niitä jäseniä, jotka ovat edelleen mukanamme ja maksavat normaalisti jäsenyyttään.

Me haluamme jatkaa FUNin toimintaa!


Hallitus linjasi 30.3. poikkeusolojen jatkumisesta 13.5. saakka. Tämän takia FUN noudattaa terveysviranomaisten suosituksia ja ei järjestä poikkeusaikana ohjattuja ryhmäliikuntatunteja. Olethan löytänyt meidän videokirjaston ja Les Millsin On Demand videokirjaston?

Liikuntakeskuksemme on normaalisti auki jäsenille klo 4-24. Tällä hetkellä salilla käy noin 10 % normaalista asiakasmäärästä. Tämä mahdollistaa turvallisen treenauksen paikan päällä. Lue aiemmista tiedotteistamme miten salilla toimitaan ja miten huolehdimme hygieniasta.

Muistutamme myös, että Suomen hallitus linjasi 16.3., että yksityinen sektori voi pitää kuntosalit auki, mutta julkiset kuntosalit ja liikuntapisteet suljetaan. Suomen Kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys SKY ry:n mukaan kunto- ja terveysliikuntayritykset voivat olla edelleen auki viranomaismääräysten mukaisesti. Liikuntakeskuksessa harjoitteleminen ei ole julkinen kokoontuminen.

Emme voi laittaa FUNia kiinni, koska silloin meidän toiminta yksiselitteisesti loppuisi. Olemme vasta alkaneen kahden yrittäjän pienyritys, joka ei ole pystynyt tietenkään kerryttämään minkäänlaista puskuria tähän täysin poikkeukselliseen tilanteeseen. Meillä on keskeytysvakuutus ja kaikki muut tarvittavat vakuutukset, mutta ne eivät korvaa mitään epidemiatilanteessa. Emme saa mistään mitään apuja, tukia tai vaikka vuokrahelpotuksia. Jatkamme edelleen toki niistä neuvotteluja. Meillä ei ole taustalla sijoitusyhtiötä, joka mahdollistaisi toiminnan rahoittamisen. Meillä on olemassa oma työpanoksemme ja palava halu jatkaa FUNin toimintaa.

Liiketoimintamme selkäranka on jäsenten kuukausittaiset jäsenmaksut. Siksi pyydämmekin teitä jatkamaan jäsenyyksiä läpi tämän poikkeusajan, mikäli se teille on vain taloudellisesti mahdollista. Riskiryhmäläisetkin treenaavat turvallisesti kotona FUNin videokirjaston avulla, jota päivitämme joka viikko. Älkää siis tauottako tai irtisanoko jäsenyyksiänne, vaan hyödyntäkää uusia tapoja pitää huolta itsestänne myös epidemia-aikana. ​​​​​​​

Haluamme kiitoksena antaa kaikille aktiivisille jäsenille 50 euron edun Personal Training palveluihimme elokuussa 2020, tai kunnes poikkeusolot ovat kokonaan selätetty. Saat edun elokuussa varaamalla asiakaspalvelun kautta mieleisesi Personal Training palvelun. Etu koskee myös nykyisiä Personal Training asiakkaita, voimme vähentää 50 euroa elokuussa maksuistanne. Etu ei koske irtisanottuja tai tauotettuja jäsenyyksiä.

Meidän FUNin yrittäjien ja koko henkilökunnan tavoitteena on näillä toimenpiteillä mahdollistaa paikallisen liikuntakeskuksen eli FUN Oulu Talvikankaan toiminta myös tulevaisuudessa. Kiitos, että osaltanne voitte mahdollistaa tämän.

Haluamme myös kiittää niitä jäseniä, jotka taloudellisten olosuhteiden pakosta olette joutuneet irtisanomaan jäsenyytenne. Myötätuntomme on myös teidän puolella. Toivotaan tilanteen normalisoituvan mahdollisimman pian. Yritetään selvitä tästä yhdessä.

Terveisin yrittäjät Fanni Rutanen ja Elina Ponto ja FUNin koko henkilökunta


Valmennus verkon kautta voi olla myös hauskaa!

FUNin Personal Trainer tiimi on ollut ahkerana ja kehittänyt innostavat etävalmennukset! Pidä huoli itsestäsi myös tänä stressaavana aikana, ja nyt se onnistuu myös yksilöllisesti, edullisesti ja turvallisesti.

Lue lisää