FUN palvelee jäseniään myös poikkeustilanteessa!

FUN Oulu Talvikangas pysyy edelleen avoinna. Lue tästä tiedotteesta mitä xtraa FUN tarjoaa jäsenilleen kiitoksena siitä, että olette edelleen meidän tukena ja mukana.

Iso kiitos kaikille jäsenille, jotka olette edelleen meidän mukana tässä poikkeuksellisessa ajanjaksossa ja maksatte jäsenyyttänne. Yritämme parhaamme mukaan palvella ja tukea teitä, jotta selviämme kaikki vaikeista ajoista hiukan paremmin. Opetus- ja kulttuuriministeriö painotti 18.3. tiedotustilaisuudessa, että ihmisillä täytyy olla saavutettavissa mahdollisuus liikuntaan. Liikunta ja urheilu luovat omalta osaltaan merkitystä elämään. Me kannamme oman kortemme kekoon ja olemme kehittäneet seuraavia palveluja FUNin jäsenille, mitkä mahdollistavat turvallisen liikunnan myös kotiympäristössä.

Lisäpalveluja jäsenille!

1. FUNin jäsenten videokirjasto

FUN on toiminnassaan panostanut myös digitaalisuuteen ja sen helppouteen ja näin tuonut virtuaalisia laadukkaita ryhmäliikuntaelämyksiä jäsenilleen liikuntakeskuksissa käytettäviksi. Nyt kun olosuhteiden pakosta jouduimme keskeyttämään 13.4. saakka liveohjatut ryhmäliikuntatunnit, avaamme FUNin jäsenille mahdollisuuden treenata myös suomenkielisiä FUN virtuaalitunteja kotonaan oman FUN videokirjaston kautta. Löydät videokirjaston omasta sovelluksestasi tai kirjautumalla nettisivuille samalla tunnuksella kuin sovellukseen.


FUN videokirjastoMuistathan myös, että Les Mills on avannut oman striimauspalvelun, jossa FUNilaiset saavat käyttöön veloituksetta 95 eri Les Mills ohjelmaa kahdeksassa eri kategoriassa. Palvelu on käytössä seuraavat kaksi (2) kuukautta. Linkin takaa löytyy myös Les Mills ohjelmia, joita ei ole saatavilla muualla, esimerkiksi Les Mills Mindfulness osio. Mindfulness sisältää mm. hengitysharjoituksia, meditaatio-ohjelmia ja kehonhuoltoa.

https://lmod.co/club


2. FUN Personal Trainerit tekevät kuntosalitreenaajille kotitreenivideoita!

FUNin huiput PT:t työskentelevät tällä hetkellä ideoiden FUNin jäsenille kuntosalitreenejä korvaavia kotiin sopivia harjoituksia. Videokirjastosta löydät joka viikko uusia treenivideoita ja vinkkejä oman hyvinvointisi tueksi. Toteutamme FUNilaisten toiveita joka viikko!


3. Välineiden lainaus

Haluamme mahdollistaa tehokkaat ja miellyttävät kotitreenit ja näin ollen voit ottaa meiltä lainaan kotiisi rajatun määrän ryhmäliikunnan pienvälineitä 13.4. saakka. Tämä palvelu on tarkoitettu vain niille jäsenille, joiden laskutus edelleen juoksee normaalisti, ja ketkä eivät ole irtisanoneet tai tauottaneet sopimuksiaan ja näin ollen välineiden vuokraus on heille veloituksetonta. Välineet pitää palauttaa ma 11.- ti 12.5. mennessä takaisin liikuntakeskukseen. Olemme puhdistaneet välineet ja joten puhdistathan sinä myös kun tuot välineet takaisin, kiitos.

Välineitä, jotka ovat lainattavissa/vuokrattavissa:

- Les Mills Smartvälineet: tangot, painot, matot ja kuminauhat (jäljellä 1 kg levypainoja ja mattoja!)

- Steplaudat, käsipainot ja kahvakuulat (jäljellä kahvakuulia!)

Välineet annetaan lainaan/vuokrataan vain asiakaspalvelun aukioloaikoina ja henkilökunnan läsnäollessa.


Huom! Asiakaspalvelun aukioloajat

Asiakaspalvelumme palvelee sinua tilanteesta johtuen toistaiseksi 23.3. alkaen maanantaista keskiviikkoon klo 16-18. Muina aikoina palvelemme sinua ja vastaamme kysymyksiin sähköpostitse talvikangas@liikuntakeskusfun.fi osoitteessa. FUNin henkilökunta auttaa teitä mielellään ja vastaa kysymyksiin.

Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja tiedotamme heti push-viestein appin kautta ja sähköpostitse, jos tilanne muuttuu. Iso kiitos ja kumarrus teille, jotka edelleen olette mukanamme ja maksatte jäsenyyttänne. Ilman teitä ei meillä olisi Liikuntakeskus FUN Oulu Talvikangasta!


Kiitollisuutta tuntien ja eteenpäin katsoen Fanni Rutanen, Elina Ponto ja FUNin koko henkilökunta.