FUNin kuntosalimaailma

Kurkista videolta "taiteilijan näkemys" FUNin upeasta kuntosalista!

Tee virtuaalikierros FUNin kuntosalimaailmassa!

Pääset treenaamaan vuoden jokaisena päivänä klo 4-24 modernissa, ilmastoidussa ja monipuolisesti varustetussa kuntosalissa.

Kuntosaliharjoittelulla voit parantaa kuntoasi ja lihasvoimaa, muokata kehoasi ja vähentää kehon rasvan määrää. Kuntosalilla treenaaminen sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille, sillä vähennät elintapasairauksien riskiä, pidät selkä- ja hartiavaivat loitolla, helpotat painonhallintaa, parannat mielialaa ja elämän laatua, sekä pidät kehosi nuorekkaana. Se tukee myös erinomaisesti muiden liikuntamuotojen, kuten juoksun, palloilulajien ja mailapelien harrastusta. FUNissa voit halutessasi lisämaksua vastaan ottaa harjoittelusi tueksi myös henkilökohtaisen valmentajan eli personal trainerin!


Nykyaikaisesta ja monipuolisesta kuntosalistamme löydät kaiken mitä tarvitset:​​​​​​​

  • Ison valikoiman erilaisia cardiolaitteita: moottoroidut ja moottoroimattomat juoksumatot, kuntopyörät (myös selkänojalliset), cross trainerit, soutulaitteet
  • Huippuluokan painopakkalaitteet, vipuvarsilaitteet ja vapaapainot Matrixilta, Gym80 ja Wrangelta
  • Monipuolisen toiminnallisen harjoittelualueen, mm. leuanvetotelineet kelkantyöntörata, kyykky- ja maastavetopaikat, nyrkkeilysäkki, renkaat jne..
  • iWall- liikuntapeliseinä

Avaamme elokuussa 2019 ja nyt ENNAKKOMYYNNISSÄ on ENÄÄ 8 KPL KUUKAUSIJÄSENYYKSIÄ TARJOUSHINNALLA 34 €/kk (norm. 39 €/kk ja liittymismaksu 29€).


Liikuntakeskus FUNissa treenaaminen on helppoa ja hauskaa!

FUNin kuukausijäsenyys on aina toistaiseksi voimassa oleva 30 päivän irtisanomisajalla. Lue alta mitä FUN tarjoaa sinulle ja miten helposti aloitat FUNissa treenaamisen.

Lue lisää