Innostu kuntosaliharjoittelusta ja saat tuloksia!

Me FUNissa haluamme auttaa sinua kohti tavoitteitasi ja maaliskuussa tarjoamme siihen mahdollisuuden uskomattoman edullisella Personal Training valmennuspaketilla! Lue alta lisää ja varaa oma paikkasi heti.

Meidän kanssa saavutat tavoitteesi!


FUNin Personal Trainerit ovat valmiina auttamaan ja motivoimaan sinua kohti liikunnallista elämäntapaa! Nyt on juuri oikea hetki tulla mukaan valmennukseen ja saavuttaa ne tulokset, joita olet halunnut.

FUN Innostu -valmennus nyt vain 199€/kk (norm. 250 €/kk)
Kesto kolme (3) kuukautta, yksi (1) tapaaminen viikossa (a 45 min.)

Valmennukseen sisältyy:

  • Kuntosaliohjelma ja sen päivitys
  • Ruokavalio
  • Personal Trainerin tuki
  • Hauskat ja motivoivat treenit oman PT:n kanssa


Tällä paketilla löydät liikunnan riemun ja opit yhdistämään liikunnallisen elämäntavan arkeesi. Opit tekemään terveellisiä valintoja ruokavalioosi. Saat Personal Trainerin tuen koko valmennuksen ajan sähköpostin välityksellä. FUN Innostu sopii myös sinulle, joka treenaat jo omatoimisesti ja motivoituneesti valmennuksen lisäksi ja olet löytänyt liikunnan riemun.

Tarjous on voimassa 9.-22.3.2020 ja edellyttää FUN Oulu Talvikankaan jäsenyyttä.

Varaa oma valmennus tästä!


Personal Trainerin kanssa harjoittelu on hauskaa ja motivoivaa!

Löydä sinulle sopiva valmennus, jolla saat haluamasi tulokset! Varaa oma valmennus suoraan verkkokaupan kautta tai veloitukseton konsultaatioaika alla olevalla lomakkeella. FUN Personal Trainer on Sinuun yhteydessä. Huomiothan, että valmennuspaketin ottaminen edellyttää lisäksi voimassa olevaa FUN kuukausi- tai vuosijäsenyyttä.

Lue lisää