Ryhmäliikunta tekee paluun!

Loistavia uutisia! Suomen hallituksen 4.5. tekemien uusien linjausten johdosta aloitamme taas ohjatun ryhmäliikunnan 1.6. alkaen. Lue tästä lisää myös ryhmäliikuntavälineiden palauttamisesta, riskiryhmäläisille suunnatuista palveluista ja käytännön järjestelyistä.

Kohta pääsemme yhdessä treenaamaan!


Tätä on odotettu! Ryhmäliikunta-aikataulumme tulee kesällä olemaan aluksi supistettu, mutta pystymme lisäämään tunteja nopealla aikataululla tarpeen ja kävijämäärien mukaan.

Ryhmäliikunta-aikataulua suunnitellessamme kiinnitämme erityistä huomiota asiakkaiden turvallisuuteen ja välineiden puhtaanapitoon. Osallistujamäärät tiputamme normaalia pienemmäksi, jotta jokaisella jumppaajalla olisi enemmän tilaa. Lisäksi tuntien vaihtoväli tulee olemaan normaalia pidempi, jotta saamme edelliset jumppaajat hyvin alta pois ja pukuhuoneisiin tilaa seuraavia jumppaajia varten.

Ryhmäliikunta-aikataulun julkaisemme pian, mutta sitä ennen Sinä voit kertoa meille, mitä tunteja eniten kaipaat? Lähetä viestiä oman appisi kautta, "avaa tuki" ja kirjoita toiveesi. Voit myös laittaa sähköpostia meille talvikangas@liikuntakeskusfun.fi osoitteeseen. Käymme läpi kaikki vastaukset ja lähetäthän toiveesi viim. 14.5. menneessä.


Ryhmäliikuntavälineet

Mikäli ryhmäliikuntavälineet ovat kotonasi tarpeettomana, pyydämme palauttamaan ne mahdollisimman pian asiakaspalveluumme ma - ke klo 16-18. Asiakaspalvelijamme vastaanottaa välineet ja tarkastaa niiden kunnon. Kaikki välineet tulee palauttaa puhdistettuina viimeistään ma 25. - ti 26.5. Ethän missään olosuhteissa palauta välineitä niin, ettei henkilökunta ole ottamassa niitä vastaan.


Riskiryhmäläiset

On todella tärkeää, että riskiryhmään kuuluvat pitävät huolta lihaskunnostaan tänä poikkeusaikana ja siihen meillä on onneksi hyvät vaihtoehtoiset palvelut kuntosalilla tai jumpissa käynnin sijaan. Olethan myös tietoinen, että panostamme todella paljon salillamme päivittäiseen siivoamiseen ja että turvavälien pitäminen tilavassa kuntosalissa onnistuu helposti.

Teemme jatkuvasti uusia tunteja FUNin omaan upeaan videokirjastoon. Löydät kirjastosta personal trainereiden treenejä ja ryhmäliikuntaohjaajien tunteja. Suurimpaan osaan tunneista et tarvitse välineitä ja harjoitteluun riittää pieni tila. Jäsenyyttä aktiivisesti maksaville kotitreenaajille on myös tarjolla Les Mills On Demand virtuaalitunnit.

Tulemme myös mielellämme lainaamaan ylimääräiset ryhmäliikuntavälineet kaikille jäsenyyttä maksaville riskiryhmäläisille kotiin 1.6. alkaen, jotta treenaaminen olisi tehokkaampaa ja mielekkäämpää. Tästä infoamme lisää myöhemmin.


Reipasta toukokuun jatkoa!
Yrittäjät Fanni Rutanen ja Elina Ponto ja FUNin koko henkilökunta