Tarjous FUNin ennakkojäsenille

Kiitos sinulle FUNilainen toisesta toimintavuodesta! Olemme oppineet elämään koronaepidemian kanssa ja toimme hygieniatason uudelle tasolle pinnoittamalla kaikki välineet, laitteet ja pinnat niin pukuhuoneissa, salin puolella kuin myös ryhmäliikuntatiloissa. Teemme kaikkemme sen eteen, että tilat ja palvelut ovat laadukkaita. Tarjoamme Sinulle edullisen jatkon jäsenyydellesi. Kiitos että olet meidän jäsen!

Jatketaanhan treenejä yhdessä?


Jos sinulla on vuosijäsenyys päättymässä ja et halua jatkaa sitä vuodella, ei hätää! Jäsenyytesi jatkuu FUNin normaalilla 39 euron kuukausijäsenyydellä. Jos siis haluat jatkaa kuukausijäsenyydellä, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jos sinulla taas on kuukausi- tai vuosijäsenyys ja haluat jatkaa jäsenyyttäsi tarjouksessa olevalla vuosijäsenyydellä, osta vuosijäsenyys alla olevasta linkistä. Tarjous on voimassa sunnuntaihin 1.8. saakka.

Kiitoksena sinulle jäsenyydestäsi tarjoamme vuosijäsenyyden (12 kk) todella edulliseen 350 euron hintaan (noin 29 euroa/kk)!

(Normaalisti vuosijäsenyys maksaa 429 euroa ja liittymismaksu 29 euroa.)

Haluatko maksaa osan vuodesta liikuntaedulla? Voit tehdä meille myös etänä liikuntaetusuorituksen omalla liikuntaetusovelluksella ja kirjoittaa meille sähköpostia asiasta ja me lähetämme sinulle sähköpostiin tai verkkopankkiisi erotuslaskun. Helppoa!

Jos sinulla on paperisia liikuntaseteleitä, voit tuoda ne meille asiakaspalveluun. Palvelemme heinäkuussa ma-ke klo 17-19. Jos nuo ajat eivät sovi sinulle, pudota liikuntasetelit asiakaspalvelun vieressä olevaan postilaatikkoon ja kirjoita saatteeksi nimesi ja mihin haluat ne kohdistaa.

Toimi näin verkkokaupassa:

  1. Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi (tämän sivun yläpalkista "Kirjaudu sisään"). Vain sinulla on oikeus käyttää tarjousta, joten näet tarjoustuotteen alla vasta kirjautumisen jälkeen.
  2. Valitse alta vain sinulle näkyvä Vuosijäsenyys (ennakkojäsen 2021) tuote.
  3. Suorita maksu verkkokaupassa (vuosi maksetaan kerralla) ja me asiakaspalvelussa jatkamme jäsenyyttäsi vuodella eteenpäin. Kiitos!


Huomaathan, että voit maksaa vuoden myös Smartumin liikuntarahalla suoraan verkkokaupassamme valitsemalla kassalla maksutavaksi Smartum.

Me palvelemme! Tervetuloa asioimaan asiakaspalveluun ma-ke klo 17-19.


Iloisin kesäterveisin,
​​​​​​​yrittäjät Fanni Rutanen ja Elina Ponto ja FUNin koko henkilökunta