SUPERETU FUNin jäsenille: Pelijäsenyys alle 13 -vuotiaalle

Tervetuloa liikkumaan hauskasti yhdessä lapsen tai nuoren kanssa! Yllätä lapsesi, nuoresi, kummilapsesi tai vaikka kaverin lapsi ja osta hänelle sinun jäsenyyteesi sidottu pelijäsenyys! Mikä olisikaan mukavampi tapa viettää aikaa yhdessä kuin liikkuen FUNissa?

Lapset ja nuoret tykää iWall pelaamisesta!


SUPERETU VAIN FUNin jäsenelle! Pelijäsenyys 19 euroa/kk* on toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys alle 13 vuotiaalle lapselle/nuorelle, yhden kuukauden irtisanomisajalla.

  • *sisältää rajattoman peliajan ja yhden kaverin mukaan otettavaksi, WAU!


Huomaathan, että lapsi tai nuori ei saa mennä kuntosalin alueelle. Hänen on pysyttävä pelialueella huoltajan välittömässä läheisyydessä ja jäsen on vastuussa lapsesta/nuoresta. Suosittelemme pelaamista yhdessä huoltajan kanssa yli nelivuotiaille lapsille. Isompi lapsi/nuori pärjää yksin tai kaverin kanssa pelaten, kunhan huoltaja on lapsen välittömässä läheisyydessä.

Tiedäthän, että FUNiin ei saa muulloin tuoda turvallisuussyistä lapsia treenin ajaksi odottelemaan. Ikäraja FUN keskuksiin ja normaaliin FUN jäsenyyteen on 13 vuotta.

Tervetuloa nauttimaan liikkuen yhteisestä pelihetkestä!

Ps. iWall uutuuspeli ja päivitys viikolla 34!

Bubble Buddies on uusi iWall-peli, jossa hahmot seikkailevat yhdessä läpi erilaisten ja eri vaikeustason sisältävien esteratojen. Parkour-pelien kestosuosio innoitti iWallnkehitystiimiä suunnittelemaan uudentyyppisen esteratapelin, jossa hahmot, ympäristö kuin myös esteet eroavat täysin Parkourista. Pelin ensimmäinen versio sisältää jo 6 tasoa, joten pelattavaa on jo poikkeuksellisen paljon.

Päivitys sisältää lisäksi uudistetut Shadow Master & Space Shooter-pelit, sekä useita peliparannuksia ja menun uuden Bubble Buddies-aiheisen taustateeman. Lisäksi päivityksessä tulee peleihin lisää ohjeita ja vihjeitä, jotka tekevät pelikokemuksesta entistäkin kiinnostavamman.


Osta täältä pelijäsenyys kirjautumalla omilla FUN käyttäjätunnuksilla

Meillä liikkuminen on hauskaa!