Meillä liikut ilman sitoutumista!

FUNin kuukausijäsenyys on aina toistaiseksi voimassa oleva 30 päivän irtisanomisajalla. Tutustu eri jäsenyysmuotoihin alla olevista vaihtoehdoista ja lue lisäksi käytännön ohjeita jäsenyyden alkaessa.
<p>Liikuntakeskus FUNissa treenaaminen on helppoa ja hauskaa!</p>

Liikuntakeskus FUNissa treenaaminen on helppoa ja hauskaa!


Saat kaikki palvelumme (kuntosali, toiminnallinen tila, ryhmäliikuntatunnit, ja virtuaalimaailma) käyttöösi joka päivä klo 4-24. Halutessasi voit ostaa meille suoraan myös vuosijäsenyyden, kertamaksun tai tutustumisviikon (tutustumisviikko on ostettavissa vain kerran).

Tee jäsenyys helposti verkkokaupassamme ja tule mukaan iloiseen joukkoomme!

Ensimmäinen maksu tulee suorittaa verkkopankissa, luottokortilla tai MobilePay Onlinessa. Tämän jälkeen liikuntaseteleitä otetaan vastaan tuleviin maksuihin asiakaspalvelussamme.

Seuraava jäsenyysmaksu tulee sinulle sähköpostilla. Tarkista tarvittaessa sähköpostisi roskaposti- tai tarjoukset -välikansiot. Löydät ensimmäisestä laskusta asiakasnumerosi oikeasta yläkulmasta, jolla pystyt tekemään e-laskusopimuksen verkkopankissasi. Jos tarvitset apua asian suhteen, autamme mielellämme sinua.

Jäsenyyttä jatkossa maksaessasi liikuntaeduilla, huomaathan lähettää meille asiakaspalvelun sähköpostiin (talvikangas@liikuntakeskusfun.fi) kuitin esim. kuvakaappauksen suorituksestasi. Näin osaamme kohdistaa maksusi avoimena olevaan tai tuleviin jäsenyysmaksuihin.


Meillä käy maksuvälineenä useimmat liikuntaedut:

  • Smartum
  • Epassi
  • Edenred
  • Tykysetelit
  • Virikesetelit
  • Eazybreak​