Kuntosali

Pääset treenaamaan klo 4-24 modernissa, ilmastoidussa ja monipuolisesti varustetussa liikuntakeskuksessa.

Meillä on tilaa ja valoa!

Kuntosaliharjoittelulla voit parantaa kuntoasi ja lihasvoimaa, muokata kehoasi ja vähentää kehon rasvan määrää. Kuntosaliharjoittelu sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille. Kuntosalitreenillä vähennät elintapasairauksien riskiä, pidät selkä- ja hartiavaivat loitolla, helpotat painonhallintaa, parannat mielialaa ja elämän laatua, sekä pidät kehosi nuorekkaana. Se tukee myös erinomaisesti muiden liikuntamuotojen, kuten juoksun, palloilulajien ja mailapelien harrastusta. Voit halutessasi palkata harjoittelusi tueksi myös henkilökohtaisen valmentajan.

Nykyaikaisesta ja monipuolisesta kuntosalistamme löydät kaiken mitä tarvitset:


- Ison valikoiman erilaisia cardiolaitteita: juoksumatot (moottoroidut ja ilman moottoreita), kuntopyörät (myös selkänojallinen), cross trainerit ja soutulaitteet.

- Huippuluokan painopakkalaitteet, vipuvarsilaitteet ja vapaapainot

- Toiminnallinen harjoittelualue: kelkantyöntö, köydet, renkaat, nyrkkeilysäkki ja telineet levypaino- ja kehonpainoharjoitteluun ja vapaata treenitilaa


- iWall- liikuntapeliseinä

Toiminnalista tilaa


Tehdään yhdessä muut huomioimalla FUNista viihtyisä paikka treenata!

FUNissa liikkuminen on hauskaa ja turvallista. Lue tästä miten toimit liikuntakeskuksessamme ja otat muut huomioon. Tehdään yhdessä kotisalista kiva paikka treenata!

Lue lisää