PT jäseneiden onnistumiset

Inspiroidu upeista FUNilaisista ja heidän tarinoistaan. Katso täältä miten FUNin Personal Trainerit auttavat jäseniään saavuttamaan tuloksia!

Sinä onnistut ja me autamme!

Konsta
FUN Innostu
​​​​​​​Kesto kolme (3) kuukautta

Personal Trainerimme Moona Lehtosen asiakkaan Konstan tavoitteena kolmen kuukauden valmennuksella oli saada varmuutta suoritustekniikoihin, jotta niitä uskaltaa lähteä suorittamaan itsenäisesti hyvällä varmuudella ja turvallisesti.

Marraskuussa oli sitten lopputestien aika:

 • kyykkyyn ja penkkiin molempiin saatiin kymppi lisää ennätyksiin sekä tekniikka molemmissa oli ottanut ison harppauksen
 • treeniohjelmassa oli ollut mukana leuanvetoa lisäpainolla niin päätettiin testata mikä olisi maksimi siinä vastaotteella. Ja tulokseksi saatiinkin erittäin kova 35kg+ 80kg (kehonpaino)
 • liikkuvuutta oli tullut myös mukavasti lisää ja Konstaa aikaisemmin vaivannut olkapää sekä alaselkä eivät enää oireile liikkeitä tehtäessä


Viikottaisilla tapaamisilla keskityttiin hiomaan tekniikoita, vahvistettiin heikkouksia sekä haastettiin itseä raskaammilla toiminnallisilla treeneillä

Valmennuksen aikana saatiin tekniikat sille mallille, että niillä kelpaa lähteä jatkossakin liikuttelemaan rautaa!


Sini
FUN Innostu ja Jatko- valmennus
​​​​​​​Kesto seitsemän (7) kuukautta

Tässä on Personal Trainer Heidi Kaareston valmennettava Sini. Lue mitä he ovat saaneet aikaan valmennuksen aikana laitoimme seuraavia tavoitteita valmennuksen alussa:

 • hyvää oloa ja jaksamista
 • liikunta pikkulapsi arkeen mukaan
 • voimaa


Sini tuli valmennukseeni, koska halusi oppia tankoliikkeitä ja aloittaa uudelleen voimaharjoittelun synnytyksen jälkeen. Pohdittiin realistista rytmitystä treeneihin uuden pikkulapsi arjen kanssa. Lähdimme liikkeelle kahdella koko kropan treenillä ja se toimi oikein hyvin.

Seitsemän kuukauden aikana joustimme treeneistä aina kun piti, jotta kokonaiskuorma ei käy liian kovaksi. Opitaan sietämään pikkulapsi arjen välillä niin vauhdikkaita käännöksiä. Rikkonaisia viikkoja saattaa olla enemmän kuin ehjiä, mutta siltikin pitää jaksaa uskoa siihen, että se työ ei mene hukkaa. Ja tässä Sini on mitä ihanin esimerkki.

Loppuajasta tavoitteet olivat kiinteytyksen puolella vahvasti ja siinä Sini onnistui todella hienosti. Ja vielä mainittakoo se, että Sinihän oli pikkulapsi arjen tuttuun tyyliin herännyt klo 4:30 molempina lopputesti päivinä.

Tulokset:

 • penkkipunnerrus 37,5kg -> 42,5kg
 • takakyykky tangolla 67,5kg -> 70 kg
 • maastaveto 75 kg -> 90 kg
 • sentit karisi vyötäröltä


Sini on mitä ihanin esimerkki siitä, että kannattaa pitää huolta itsestä pikkulapsi arjen keskellä.


Sini
FUN Innostu ja Jatko- valmennus
Kesto yksi (1) vuotta

Tässä on Personal Trainer Heidi Kaareston valmennettava Sini. Lue mitä he ovat saaneet aikaan valmennuksen aikana. Ihan alussa Sinin tavoitteena oli saada liikunta osaksi arkea ja oppia treenaamaan salilla.

Sini innostui salitreenistä heti ja aloimme muokkaamaan treenejä sen mukaisesti. Askel askeleelta pääsimme eteenpäin. Harjoittelimme paljon tankoliikkeitä ja varsinkin takakyykkyä. Sitten sekin vain yhdessä treenissä loksahti paikalleen ja nyt Sini pääsee kyykkyyn todella hyvällä liikeradalla.

Loppuajasta tavoitteet olivat kiinteytyksen puolella vahvasti. Sini saikin poltettua rasvaa vyötärön ympäriltä 10 cm. Fattloss treenistä huolimatta Sini Teki uudet maksimit lopputesteissä:

 • Penkkipunnerrus 37,5kg ->38,5kg
 • Takakyykky tangolla 73,5 kg
 • Maastaveto 87,5 kg -> 105 kg


Niin hieno ja sisukas vuosi on takana, kun annetaan muutokselle tarpeeksi aikaa, se muutos tapahtuu. Pysyvästi.

Onneksi me vielä näemme Sinin kanssa FUNilla, koska tämä on jo elämäntapa.


Joni
FUN Innostu ja Jatko- valmennus
Kesto kaksi (2) vuotta

Tässä on Personal trainer Heidi Kaareston ja hänen valmennettavan Jonin huikea matka.

Heidi ja Joni kerkesi treenailla lähes kaksi vuotta! Heidi ja Joni muistelee, että he aloittivat penkkipunnerruksessa 40 kg ja nyt menee 100kg. 150 kg takakyykky maksimi muuttuikin äkkiä sarja painoksi. Ja keho on kiinteytynyt lähes puoli metriä yhteensä! Ihan käsittämätöntä!

Parasta tässä on se, että Joni teki elämäntapamuutoksen omilla ehdoilla ja omalla tahdilla. Pysyvä muutos ei tule hetkessä, vaan siihen pitää kasvaa. Sitä ei saa liikaa hoputtaa, mutta kuitenkin pitää muistaa tsempata ja muistuttaa, että oikealla polulla olet.

Ja nyt kun muutos on tehty omilla ehdoilla niin, Heidi ei epäile sekuntiakaan sitä, että Jonilla jäisi nykyinen elämäntapa pois tällaisen matkan jälkeen.

Heidi on käsittämättömän ylpeä Jonista ja siitä, että hänellä oli rohkeutta vetää homma omalla tavalla ja uskoa siihen!

Onneksi näemme Jonia vielä salilla!


Roelof
FUN Innostu valmennus
kesto kolme kuukautta

Tässä on Personal Trainer Heidi Kaareston FUN- Innostu asiakas Roelof. Roelof tuli valmennukseen saadakseen uutta intoa salitreeniin. Tavoitteena oli saada lisää räjähtävää voimaa ja kiinteyttää kroppaa.

Ensimmäisen neljän viikon aikana treenasimme tukilihaksiston kuntoon ja otimme katsauksen syöntiin. Roelofin sanojen mukaan, hän ei tiennyt, että lisäämällä ruokaa voi kiinteytyä. Seuraavaksi lähdettiin perusvoima- jaksolle, jossa pääpaino oli enemmän nopeusvoimassa.


Roelofin tulokset

 • Vyötärö kapeni 5,5cm, MUTTA paino pysyi lähes samana.
 • Liikkuvuus ja tasapaino parantuivat. Esim. eteentaivutus parani + 5cm.
 • Lisäksi on sanomatta selvää, että voima tarttui tähän mieheen. Lihaskuntotestit paranivat joka osa-alueella. Nyt Roelof dominoi Rugby- kentällä.

Onneksi olkoon Roelof, hienoa työtä!


Piia
FUN Innostu valmennus
kesto kolme kuukautta

Piialla oli tavoitteena kiinteytyä, saada voimaa sekä päästä nivelkivuista eroon valmennuksen avulla. Kolmen kuukauden aikana tehtiin niin voimaharjoittelua, kuin myös intervalliharjoittelua Piian omien tavotteiden mukaisesti.


Piian tulokset

 • Vyötäröltä 7,5 senttiä pois.
 • Lantion alueelta 4 senttiä pois.
 • Reiden ympäriltä 2 senttiä pois molemmista.
 • Selän ryhti parani huomattavasti valmennuksen aikana.
 • Toistopunnerrus oli alkumittauksissa 35 polvet maassa, kun loppumittauksissa se oli 32 polvet irti alustasta.

Onneksi olkoon Pia, hienoa työtä!


Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja tule veloituksettomaan konsultaatioon!