FUN Personal Trainer Moona Lehtonen

Tutustu tästä FUNin Personal Trainer Moona Lehtoseen!

Koulutus:
Trainer4You: kouluttautuva Ravintovalmentaja (valmis kesällä 2022)
Liikunnan ohjaajan ja valmentajan ammattitutkinnon opistelija
Australian college sport & fitness Kuntosaliohjaaja
Trainer4You:n Personal Trainer
Trainer4You:n Kuntosalivalmentaja

Kohderyhmät:
Kohderyhmät:
Voimaharjoittelu
Elämäntapamuutos
Painonnoston tekniikka


Moona on 23-vuotias Suomussalmelta lähtöisin, mutta nykyään Oulussa vaikuttava liikkuja ja liikuttaja. Työura hänellä alkoi kaupan kassalta 16-vuotiaana. Asiakaspalvelutyö kaupoissa ja erilaisissa kahviloissa onkin pitänyt Moonan kiireisenä työuran alusta lähtien. Moonalle työssä parasta onkin asiakkaiden kohtaaminen ja siinä tapahtuva vuorovaikutus.
Peruskoulun jälkeen hän suoritti merkonomin opinnot, mutta vähitellen alkoi varmistumaan, että työskentely liikunnan parissa ja liikuttaa itseä ja muita olisi se, mitä hän haluaa tehdä. Australiassa vietetyn AuPair-vuoden jälkeen halu lämpöön ja aurinkoon takaisin oli kova, jolloin Moona päätti yhdistää kaksi haavetta ja aloittaa kuntosaliohjaajan opinnot Australiassa.

Korona toi hänet kuitenkin Suomeen keväällä 2020 ennakoitua aikaisemmin, joten hän jatkoi unelmansa tavoittelua Suomessa ja hyppäsi mukaan Trainer4You:n PT- koulutusputkeen. Koulutukseen kuuluva harjoitusasiakkuus ja ryhmäliikuntojen ohjaus ohessa toivat vain lisävarmuutta siitä, että tämä on juuri sitä mitä haluaisi tulevaisuudessa tehdä.
Kesällä 2021 Moona suoritti PT-koulutuksen loppuun ja on sen jälkeen hän on käynyt Suorituskykyvalmentajan verkkokurssin Voimaharjoittelun ohjelmointiin ja suunnitteluun. Halu kehittyä alalla Moonalla on kova ja tällä hetkellä hän kouluttautuu Ravintovalmentajaksi sekä käy Liikunnan ohjaajan ja valmentajan ammattitutkintoa.

Säännöllisen ohjatun liikkumisen hän aloitti lentopallon parissa. Lentopallon jäätyä astui kuntosaliharjoittelu päärooliin ja sitä se on ollut jo yli kymmenen vuotta. Moona itse harrastaa monipuolista liikuntaa ja isoa roolia treeniviikossa näytteleekin painonnosto, jota hän on nyt harrastanut 1,5 vuotta. Painonnoston saloihin hän syventyi olemalla yli vuoden valmennuksessa kansainvälisesti menestyneellä painonnostajalla. Painonnoston tekniikat sekä voimaharjottelu ja sen ohjelmointi ovatkin Moonan vahvuusaluetta.
Liikuntaa rakastavana ihmisenä Moonalla on pitänyt opetella vuosia tasapainottelemaan raskaan treenaamisen ja levon kanssa. Välillä on joutunut oppimaan kantapään kautta, mutta opittu on kuitenkin ja niistä viisastuneena hän pystyy auttamaan muitakin vastaavanlaisissa tilanteissa.
Koulutuksien ja omakohtaisten kokemuksien kautta Moona kokee, että hänellä on iso nippu avaimia, joilla auttaa laajaa asiakaskuntaa kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa sekä auttaa kokeneita kuntosaliharrastajia viemään treenit seuraavalle tasolle nousujohteisella ohjelmoinnilla sekä uusilla ärsykkeillä.

"Saan itse niin paljon energiaa ja hyvää fiilistä treenaamisesta ja palan halusta päästä levittämään tätä ilosanomaa myös muillekin!" Moona kuvaile itseään innostuneena ja innostavana ohjaajana, joka haluaa auttaa asiakasta niin ylä- kuin alamäissäkin. Hän uskoo kokonaisvaltaiseen tekemiseen, ruoan, liikunnan ja levon tasapainoon. Tekemisessä otetaan huomioon vaihtuvat elämäntilanteet, sen kuormitus ja pyritään tuomaan liikunnalla lisäenergiaa arkeen. Haluan auttaa muitakin löytämään sen hyvän olon tunteen, mitä monipuolinen, terveellinen ruoka sekä säännöllinen liikunta tuo tullessaan. Positiivisuus ja iloisuus tekemisessä ovat minulle tärkeitä asioita, eihän elämää nyt liian vakavasti kannata ottaa!

”FUNilaisille lupaan olla mukana hommassa täydellä intohimolla ja auttaa jokaista löytämään se oma tapa liikkua, saavuttaa tavoitteita ja ylittämään itsensä. Askeleet voivat olla pieniä tai vähän isompia, mutta ne vievät eteenpäin joka tapauksessa. ”

Ota Moonaan yhteys sähköpostilla tästä tai täytä tästä nopea

PT yhteydenottolomake

Ja Moona on sinuun yhteydessä.


Personal Trainerin kanssa harjoittelu on hauskaa ja motivoivaa!

Löydä sinulle sopiva valmennus, jolla saat haluamasi tulokset! Varaa oma valmennus suoraan verkkokaupan kautta tai veloitukseton konsultaatioaika alla olevalla lomakkeella. FUN Personal Trainer on Sinuun yhteydessä.

Lue lisää