FUN Personal Trainer Moona Lehtonen

Tutustu tästä FUNin Personal Trainer Moona Lehtoseen!

Koulutus:

Australian college sport & fitness Kuntosaliohjaaja
Trainer4You:n Personal Trainer
Trainer4You:n Kuntosalivalmentaja

Kohderyhmät:

Voimaharjoittelu
Kehonmuokkaus
Elämäntapamuutos
Suorituskyvyn lisäys arkeen

Moona on 23-vuotias Suomussalmelta lähtöisin, mutta nykyään Oulussa vaikuttava liikkuja ja liikuttaja. Työura hänellä alkoi kaupan kassalta 16-vuotiaana. Asiakaspalvelutyö kaupoissa ja erilaisissa kahviloissa onkin pitänyt Moonan kiireisenä työuran alusta lähtien. Moonalle työssä parasta onkin asiakkaiden kohtaaminen ja siinä tapahtuva vuorovaikutus.

Peruskoulun jälkeen hän suoritti merkonomin opinnot, mutta vähitellen alkoi varmistumaan, että työskentely liikunnan parissa ja liikuttaa itseä ja muita olisi se, mitä hän haluaa tehdä. Australiassa vietetyn AuPair-vuoden jälkeen halu lämpöön ja aurinkoon takaisin oli kova, jolloin Moona päätti yhdistää kaksi haavetta ja aloittaa kuntosaliohjaajan opinnot Australiassa.

Korona toi hänet kuitenkin Suomeen keväällä 2020 ennakoitua aikaisemmin, joten hän jatkoi unelmansa tavoittelua Suomessa ja hyppäsi mukaan Trainer4You:n PT- koulutusputkeen. Koulutukseen kuuluva harjoitusasiakkuus ja ryhmäliikuntojen ohjaus ohessa toivat vain lisävarmuutta siitä, että tämä on juuri sitä mitä haluaisi tulevaisuudessa tehdä.

Tänä kesänä Moona suoritti PT-koulutuksen loppuun ja jatkaa itsensä kehittämistä lukemalla alaan liittyviä artikkeleita ja kirjoja, ja tietenkin tiimioppimisella FUNin valmennustiimissä. Lähitulevaisuudessa Moonalla on myös tarkoitus käydä jatkokoulutuksia ohjelmointiin ja ravintoon liittyen.

Säännöllisen ohjatun liikkumisen hän aloitti lentopallon parissa. Hän pelasi lentopalloa yläasteen loppuun saakka. Tutun joukkueen hajotessa joukkuepelaaminen jäi. Osana lentopalloharjoittelua oli salitreenit, mitä kautta innostus saliharjoittelua kohtaan alkoi. Muutakin liikuntaa hän on vuosien mittaan harrastanut, mm. hiihtoa ja lenkkeilyä, mutta mieluisimmaksi harjoittelumuodoksi on jäänyt monipuolinen saliharjoittelu.

Tasapainon löytäminen treenien ja ruokailujen suhteen ottivat oman aikansa, mutta pienten askelten kautta homma on alkanut luistamaan. Koulutuksien ja omakohtaisten kokemuksien kautta Moona kokee, että hänellä on iso nippu avaimia, joilla auttaa laajaa asiakaskuntaa kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa.

"Saan itse niin paljon energiaa ja hyvää fiilistä treenaamisesta ja palan halusta päästä levittämään tätä ilosanomaa myös muillekin!" Moona kuvaile itseään innostuneena ja innostavana ohjaajana, joka haluaa auttaa asiakasta niin ylä- kuin alamaissakin. Hän uskoo kokonaisvaltaiseen tekemiseen, ruoan, liikunnan ja levon tasapainoon. Tekemisessä otetaan huomioon vaihtuvat elämäntilanteet, sen kuormitus ja pyritään tuomaan liikunnalla lisäenergiaa arkeen. Haluan auttaa muitakin löytämään sen hyvän olon tunteen, mitä monipuolinen, terveellinen ruoka sekä säännöllinen liikunta tuo tullessaan. Positiivisuus ja iloisuus tekemisessä ovat minulle tärkeitä asioita, eihän elämää nyt liian vakavasti kannata ottaa!

”FUNilaisille lupaan olla mukana hommassa täydellä intohimolla ja auttaa jokaista löytämään se oma tapa liikkua, saavuttaa tavoitteita ja ylittämään itsensä. Askeleet voivat olla pieniä tai vähän isompia, mutta ne vievät eteenpäin joka tapauksessa. ”

Ota Moonaan yhteys sähköpostilla tästä tai täytä tästä nopea

PT yhteydenottolomake

Ja Moona on sinuun yhteydessä.


Löydä sinulle sopiva valmennus, jolla saat haluamasi tulokset! Varaa oma valmennus tai konsultaatioaika alla olevalla lomakkeella. Lomakkeen alta löydät lisätiedot kaikista FUNin valmennuksista.

Lue lisää