Pukukaapin lukitus

Pukukaapeissa lukot toimivat PIN-koodilla, et siis tarvitse erillistä lukkoa tai avainta treenaamaan tullessasi. Kurkkaa tästä ohjeet lukkojen toimintaan!
Modernia ja yksinkertaista!

Modernia ja yksinkertaista!

Lukko-ohjeistus

Pukukaappien lukot toimivat PIN-koodilla

-> Valitse vapaana oleva kaappi ja ota kaapin numero ylös, jotta muistat mihin kaappiin jätit tavarasi

-> Paina C-näppäintä

-> Näppäile nelinumeroinen vapaavalintainen luku (näppäile luvut rauhallisesti ja katso huolellisesti että näppäilemäsi koodi on varmasti se minkä olet ajatellut laittaa)

-> Paina avainsymbolia

-> Käännä vipu ja ovi lukittuu

Toimi täysin samoin avatessasi kaappia ja käytä mielellään samaa nelinumeroista koodia aina, jotta muistat sen helposti!

Näppäilethän koodin huolellisesti!

Näppäile numerokoodi huolellisesti, jotta näppäilet koodin varmasti oikein ja muistat sen treenin jälkeen. Lukko hyväksyy 4-7 kpl numeroita, joten jos painat samaa numeroa vahingossa useamman kerran, muistiin saattaa jäädä esim. 5 numeroa.

Jos epäilet että koodi menee väärin, keskeytä näpyttely, odota ja aloita alusta näppäilemällä uudelleen. Voit myös kokeilla useampaan kertaan avata kaappia, mikäli olettamallasi koodilla kaappi ei heti aukea. Odotat vain hetken yritysten välissä, ja kokeilet uudelleen.

Jätä kaappi lähtiessäsi auki ja muista ottaa kaikki tavarasi mukaan, kaappeihin ei saa jättää tavaroita säilöön!

Jos lukko ei aukea

Oletko oikealla kaapilla? Joskus huipun treenin jälkitunnelmissa voit unohtaa kaappisi paikan! Tarkista myös onko keskuksessa henkilökuntaa paikalla. Jos keskuksessa ei ole ketään henkilökuntaan kuuluvaa paikalla, löydät pukuhuoneen seinästä vartiointiliikkeen numero, josta neuvotaan miten kaapin oven saa auki. Avaaminen ei maksa sinulle mitään.

Mukavia treenejä!


Infrapunasaunassa pääset rentoutumaan treenin jälkeen, tutustu tästä infrapunasaunan hyötyihin!

Lue lisää