Aikataulu

Koe elämyksiä ryhmäliikunnassa innostavan ja ammattitaitoisen ohjaajan avulla upeissa tiloissa!
<p>Tervetuloa viihtymään!</p>

Tervetuloa viihtymään!

Liikuntakeskus FUN Oulu Talvikangas tarjoaa ammattitaitoisten ja viihdyttävien ryhmäliikuntaohjaajien ohjaamia tunteja monipuolisella kattauksella. Ryhmäliikunta-aikataulusta löydä niin LES MILLS -konseptunnit kuin ohjaajien omat tunnitkin. Valikoima sisältää lihaskunto-, kestävyys- ja kehonhuoltotunteja. Ole vahva BODYPUMP® -tunnilla, nautiskele joogan ja pilateksen parissa tai paranna aerobista kuntoasi tanssien!

Ryhmäliikunta-aikataulu 2.9.-19.12.2019

Muista seurata reaaliaikaista aikataulua, jonne päivitetään aina kaikki tulevat tunnit. Löydät sen alla olevasta linkistä ja myös mobiilisovelluksesta. Lataa Liikuntakeskus FUN mobiilisovellus App Storesta tai Google Play -kaupasta. Etsi se nimellä Liikuntakeskus FUN.

Toimintaohjeet jumppien varaukseen FUNin jäsenille

  1. Jumpat tulevat viikkoa ennen varattaviksi FUNin omaan sovellukseen ja sieltä näet tarkan ajan ko. jumpan kohdalta, kun näpäytät sen auki.
  2. Sinulla on oikeus varata neljä jumppaa viikossa, saat toki käydä useammallakin tunnilla, mutta varausoikeus viikossa on neljälle tunnille.
  3. Voit varata jumppasi vaikka kotisohvalta käsin FUNin appista.
  4. Vahvista varauksesi FUNissa paikan päällä viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua turvaportilla, kun avaat appilla portin. Sovellus kysyy sitä sinulta.
  5. 10 minuuttia ennen tunnin alkua vahvistamattomat varaukset raukeavat ja tunnille vapautuu siis paikkoja.
  6. Olethan kiva jumppaystävä ja jos tiedät ettet pääsekään osallistumaan tunnille, perut varauksesi viimeistään tuntia ennen jumpan alkua. Kiitos!


Tervetuloa liikkumaan ja viihtymään!


FUN tarjoaa ammattitaitoisten ja viihdyttävien ryhmäliikuntaohjaajien ohjaamia tunteja monipuolisella kattauksella. Ryhmäliikunta-aikataulusta löydä niin LES MILLS -konseptunnit kuin ohjaajien omat tunnitkin. Valikoima sisältää lihaskunto-, kestävyys- ja kehonhuoltotunteja.

Lue lisää