Aikataulu

Koe elämyksiä ryhmäliikunnassa innostavien ja ammattitaitoisten ohjaajien avulla upeissa tiloissa! Ryhmäliikunta-aikataulusta löydät niin LES MILLS -konseptunnit kuin ohjaajien omat tunnitkin. Valikoima sisältää lihaskunto-, kestävyys- ja kehonhuoltotunteja. Ole vahva BODYPUMP® -tunnilla, nautiskele joogan ja pilateksen parissa tai paranna aerobista kuntoasi fiilistellen tai tanssien!

Ryhmäliikunta-aikataulu
​​​​​​​Kevät 2023

Seuraa omasta FUN appista tai nettisivujemme kautta reaaliaikaista aikataulua.

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Mukavia jumppahetkiä!


Kevään aikataulusta löytyy jokaiselle jotakin ja ainoa ongelma tulee varmasti olemaan valinnan vaikeus!

Lempparitunnit jatkuvat tuttuun tapaan ja toteutimme monta toivetta ja pyyntöä. Kiinteytystuntien suosio jatkui syksyllä ja lisäsimme kolmannen tunnin aikatauluun, nyt saa jumpata sydämen kyllyydestä! Body&Mind tuntien ihana kehoa huoltava kokemus rauhoittaa kiireisessä maailmassa ja Talvikankaan FUNissa löydät niitä aikataulusta joka päivä! Kaarina ohjaa kaikille sopivaa (ja tarpeellista) FasciaMethod® uutuus tuntia maanantaisin ja keskiviikkoisin ja RentoJooga tekee paluun Veeran hellässä huomassa.

Kuntopiiriä kaivattiin takaisin aikatauluun ja Susanna ottaa homman haltuun torstai-iltana. Kristiina aloittaa viikonlopun jumpat BODYPUMP® tunnilla, voiko lauantai paremmin alkaa? Viikonlopulle kaivattiin myös tanssituntia, ja niinpä Sari laittaa bileet pystyyn sunnuntai-iltana!

Have FUN!


Kaikki ryhmäliikuntavälineet on käsitelty valokatalyysipinnoituksella bakteerien ja viruksien torjumiseksi ja välineistä puhdistetaan jatkossa ainoastaan omat hikijäljet. Liikuntakeskuksessamme on edelleen ohjeistus käsienpesulle ennen ja jälkeen treenin sekä mahdollisuus käsien desinfiointiin. Muistathan myös oman hikipyyhkeen ja sisäkengät!

Jäsenillä on vaihtoehtoisesti mahdollisuus osallistua virtuaalitunneille vapaavalintaisesti oman aikataulun mukaan tai aikataulutettuna. Voit siis tulla paikan päälle ja valita itse sinulle sopivan viruaalitunnin laajasta valikoimastamme. Lisäksi FUNin jäsenillä on käytössään upea FUN Videokirjasto, jonka kautta voit kotona tai matkoilla treenata lempijumppiasi. Muistathan myös Livestream jumpat facebook ryhmässämme.

Seuraamme kävijämääriä tarkasti päivittäin ja viikkotasolla ja pystymme lisäämään tunteja nopealla aikataululla kysynnän mukaan.

Muistetaan yhdessä ryhmäliikunnan pelisäännöt:

1. tule tunnille vähintään 10 min aiemmin ja muista aina vahvistaa tulosi appin kautta

2. annetaan virtuaalituntia tekevän ihmisen rauhassa lopetella treeninsä ja ei tulla saliin sitä ennen. 10 minuuttia aiemmin saa tulla valmistautumaan.

3. pese pukuhuoneessa kätesi ja tarvittaessa desinfioi ne salin puolella

4. käytä omaa juomapulloa, sisäliikuntakenkiä sekä hikipyyhettä

5. pese kätesi ja tarvittaessa desinfioi ne myös lähtiessäsi

6. myöhässä ryhmäliikuntatunnille meneminen on kiellettyä

7. sairaana tai oireisena ryhmäliikuntatunnillle osallistuminen on ehdottomasti kielletty


Nähdäänkö Timanttisalissa?

Lue tästä kuinka helppoa on varata mieleinen ryhmäliikuntatunti ja kuinka vahvistat varauksesi. Jumppailoa!

Lue lisää