Aikataulu

Koe elämyksiä ryhmäliikunnassa innostavan ja ammattitaitoisen ohjaajan avulla upeissa tiloissa!
<p>Tervetuloa viihtymään!</p>

Tervetuloa viihtymään!

Liikuntakeskus FUN Oulu Talvikangas tarjoaa ammattitaitoisten ja viihdyttävien ryhmäliikuntaohjaajien ohjaamia tunteja monipuolisella kattauksella. Ryhmäliikunta-aikataulusta löydä niin LES MILLS -konseptunnit kuin ohjaajien omat tunnitkin. Valikoima sisältää lihaskunto-, kestävyys- ja kehonhuoltotunteja. Ole vahva BODYPUMP® -tunnilla, nautiskele joogan ja pilateksen parissa tai paranna aerobista kuntoasi tanssien!

Ryhmäliikunta-aikataulu 2.9.-19.12.2019

Syyskuussa starttaa varsinainen aikataulu, ja myös sitä ennen ohjaamme näytetunteja elokuussa iltaisin ja viikonloppuisin. Sinulla on käytössäsi heti avauksen jälkeen vapaavalintaiset virtuaalitunnit, joita voit käyttää aina kun sinulle sopii.

Muista seurata reaaliaikaista aikataulua, jonne päivitetään aina kaikki tulevat tunnit. Löydät sen alla olevasta linkistä ja myös mobiilisovelluksesta. Lataa Liikuntakeskus FUN mobiilisovellus App Storesta tai Google Play -kaupasta. Etsi se nimellä Liikuntakeskus FUN.

Tervetuloa liikkumaan ja viihtymään!


FUN tarjoaa ammattitaitoisten ja viihdyttävien ryhmäliikuntaohjaajien ohjaamia tunteja monipuolisella kattauksella. Ryhmäliikunta-aikataulusta löydä niin LES MILLS -konseptunnit kuin ohjaajien omat tunnitkin. Valikoima sisältää lihaskunto-, kestävyys- ja kehonhuoltotunteja.

Lue lisää