Aikataulu

Koe elämyksiä ryhmäliikunnassa innostavien ja ammattitaitoisten ohjaajien avulla upeissa tiloissa! Ryhmäliikunta-aikataulusta löydät niin LES MILLS -konseptunnit kuin ohjaajien omat tunnitkin. Valikoima sisältää lihaskunto-, kestävyys- ja kehonhuoltotunteja. Ole vahva BODYPUMP® -tunnilla, nautiskele joogan ja pilateksen parissa tai paranna aerobista kuntoasi fiilistellen tai tanssien!

Ryhmäliikunta-aikataulu
​​​​​​​kesä 2022

Seuraa omasta FUN appista tai nettisivujemme kautta reaaliaikaista aikataulua.

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Mukavia jumppahetkiä!

Kesän uutuustunti: sunnuntaisin kuntopiiri, kokeile ja ihastu!


Ryhmäliikunta-aikataulu
​​​​​​​Syksy/alkutalvi 2022

Syksyn HULPPEA aikataulu

Järjestimme kesän alussa ryhmäliikuntakyselyn ja saimme paljon vastauksia, kiitos niistä! Luimme jokaisen palautteen, toiveen ja kiitoksen. Eniten toivoitte BODYBALANCE® tuntia livenä, ja olkaa hyvä! Sitä löytyy aikataulusta peräti kolme kappaletta.

Syksyn aikataulusta löytyy jokaiselle jotakin ja ainoa ongelma tulee varmasti olemaan valinnan vaikeus! Tuntimäärä kasvoi hurjasti! Lempparitunnit jatkuvat tuttuun tapaan ja toteutimme toiveet myös myöhäistuntien osalta. Bodybalancen lisäksi toivottiin keskivartalotuntia ja lempeää kehonhuoltoa. Löydätte sen maanantai-illasta. Toinen tanssitunti oli myös toivelistalla ja Sari pistää tunnelman kattoon maanantai-iltana! Jaana vuorostaan ottaa todenteolla lauantaiaamun haltuun tuplatuntien muodossa, tervetuloa aloittamaan viikonloppu parhaalla mahdollisella tavalla.

Sunnuntaille toivottiin toista tuntia ja löydätte kolmannen BODYPUMP® tunnin sieltä. Kiitämme Kaisaa ja Maijaa kuluneesta jumppakaudesta ja toivotamme tervetulleeksi Susannan ja Veeran FUNin vetovoimaiseen ohjaajakaartiin.

Jaksetaanko odottaa syksyä? :)

Jaksetaanko odottaa syksyä? :)

Seuraa omasta FUN appista tai nettisivujemme kautta reaaliaikaista aikataulua.

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Mukavia jumppahetkiä!


Kaikki ryhmäliikuntavälineet on käsitelty valokatalyysipinnoituksella bakteerien ja viruksien torjumiseksi ja välineistä puhdistetaan jatkossa ainoastaan omat hikijäljet. Liikuntakeskuksessamme on edelleen ohjeistus käsienpesulle ennen ja jälkeen treenin sekä mahdollisuus käsien desinfiointiin. Muistathan myös oman hikipyyhkeen ja sisäkengät!

Jäsenillä on vaihtoehtoisesti mahdollisuus osallistua virtuaalitunneille vapaavalintaisesti oman aikataulun mukaan tai aikataulutettuna. Voit siis tulla paikan päälle ja valita itse sinulle sopivan viruaalitunnin laajasta valikoimastamme. Lisäksi FUNin jäsenillä on käytössään upea FUN Videokirjasto, jonka kautta voit kotona tai matkoilla treenata lempijumppiasi. Muistathan myös Livestream jumpat facebook ryhmässämme.

Seuraamme kävijämääriä tarkasti päivittäin ja viikkotasolla ja pystymme lisäämään tunteja nopealla aikataululla kysynnän mukaan.

Muistetaan yhdessä ryhmäliikunnan pelisäännöt:

1. tule tunnille vähintään 10 min aiemmin ja muista aina vahvistaa tulosi appin kautta

2. annetaan virtuaalituntia tekevän ihmisen rauhassa lopetella treeninsä ja ei tulla saliin sitä ennen. 10 minuuttia aiemmin saa tulla valmistautumaan.

3. pese pukuhuoneessa kätesi ja tarvittaessa desinfioi ne salin puolella

4. käytä omaa juomapulloa, sisäliikuntakenkiä sekä hikipyyhettä

5. pese kätesi ja tarvittaessa desinfioi ne myös lähtiessäsi

6. myöhässä ryhmäliikuntatunnille meneminen on kiellettyä

7. sairaana tai oireisena ryhmäliikuntatunnillle osallistuminen on ehdottomasti kielletty


Poikkeukset aikataulussa

Kesän 2022 aikataulussa torstaisin Sarin tuntien tilalla 30.6.-28.7.
Jaana ohjaa klo 17.30 Fiilistele 55 ja klo 18.45 RPV 45 tunnit. Jumppailoa!


Nähdäänkö Timanttisalissa?

Lue tästä kuinka helppoa on varata mieleinen ryhmäliikuntatunti ja kuinka vahvistat varauksesi. Jumppailoa!

Lue lisää