Aikataulu

Koe elämyksiä ryhmäliikunnassa innostavien ja ammattitaitoisten ohjaajien avulla upeissa tiloissa! Ryhmäliikunta-aikataulusta löydät niin LES MILLS -konseptunnit kuin ohjaajien omat tunnitkin. Valikoima sisältää lihaskunto-, kestävyys- ja kehonhuoltotunteja. Ole vahva BODYPUMP® -tunnilla, nautiskele joogan ja pilateksen parissa tai paranna aerobista kuntoasi fiilistellen!

Ryhmäliikunta-aikataulu
31.5.-29.8.2021

Seuraa omasta FUN appista tai nettisivujemme kautta reaaliaikaista aikataulua.

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Mukavia jumppahetkiä!

Maanantai

klo 16.30 BODYPUMP® 45 Virtuaali
klo 17.30 Fiilistele 45 Jaana
klo 18.30 RPV 45 Jenni

klo 19.30 BODYBALANCE® 55 Virtuaali

Tiistai

klo 16.30 SH'BAM® 45 Virtuaali
klo 17.30 BODYCOMBAT® 55 Tiina
klo 18.45 BODYPUMP® 55 Virtuaali
klo 20.00 Venyttely 30 Virtuaali

Keskiviikko

klo 16.30 BODYBALANCE® 45 Virtuaali
klo 17.30 BODYPUMP® 55 Kaarina
klo 18.45 Kahvakuula 30 Virtuaali
klo 19.30 FUNJooga 30 Virtuaali

Torstai

17.15 Kiinteytys 30 Virtuaali
18.00 FUNPilates® 55 Maija
19.15 BODYPUMP® 45 Virtuaali

Perjantai

16.30 BODYCOMBAT® 45 Virtuaali
17.30 BODYPUMP® 55 Riina
19.00 FUNJooga 30 Virtuaali

Lauantai

10.00 Fiilistele! 55 Jaana
11.15 Pilates 30 Virtuaali
15.00 BODYPUMP® 55 Virtuaali
16.15 Keskikeho 30 Virtuaali

Sunnuntai

10.00 BODYPUMP® 55 Virtuaali
11.15 TerveSelkä 30 Virtuaali
17.00 BODYCOMBAT® 45 Virtuaali
18.00 FUNJooga 55 Satu
19.15 BODYBALANCE® 45 Virtuaali


Ryhmäliikuntatunnit ohjataan erityisjärjestelyin turvallisuusasiat huomioiden

Ryhmäliikuntasalin osallistujamäärät on rajattu niin, että turvavälit on helposti pidettävissä. Ryhmäliikuntaohjaajamme ohjeistavat jäsenet turvalliseen liikkumiseen ryhmäliikuntatiloissamme joka tunnin alussa ja varmistavat, että turvavälit toteutuvat koko tunnin ajan.

Kaikki ryhmäliikuntavälineet on käsitelty valokatalyysipinnoituksella bakteerien ja viruksien torjumiseksi ja välineistä puhdistetaan jatkossa ainoastaan omat hikijäljet. Tuntien vaihtoväli on edelleen reilu, jotteivat pukuhuoneet ruuhkaudu. Liikuntakeskuksessamme on edelleen ohjeistus käsienpesulle ennen ja jälkeen treenin sekä mahdollisuus käsien desinfiointiin. Muistathan myös oman hikipyyhkeen ja sisäkengät!

Jäsenillä on vaihtoehtoisesti mahdollisuus osallistua virtuaalitunneille vapaavalintaisesti oman aikataulun mukaan tai aikataulutettuna. Aloitamme ryhmäliikunnan tarjoamisen aluksi maltillisesti ja aikataulu on sen vuoksi suppea. Seuraamme kävijämääriä tarkasti päivittäin ja pystymme lisäämään tunteja nopealla aikataululla kysynnän mukaan.


Muista seurata reaaliaikaista aikataulua, jonne päivitetään aina kaikki tulevat tunnit. Löydät sen yllä olevasta linkistä ja myös mobiilisovelluksesta. Lataa Liikuntakeskus FUN mobiilisovellus App Storesta tai Google Play -kaupasta. Etsi se nimellä Liikuntakeskus FUN.

Toimintaohjeet jumppien varaukseen FUNin jäsenille

  1. Voit varata jumppasi vaikka kotisohvalta käsin FUNin appista. Jumpat tulevat viikkoa ennen varattaviksi FUNin omaan sovellukseen ja sieltä näet tarkan ajan ko. jumpan kohdalta, kun näpäytät sen auki. FUNissa on käytössä jonotusjärjestelmä, ja saat tiedon FUNin appiin, heti kun paikka tunnilla on sinulle vapautunut.
  2. Sinulla on oikeus varata neljä jumppaa viikossa, saat toki käydä useammallakin tunnilla, mutta varausoikeus viikossa on neljälle tunnille. Pystyt paikan päällä ilmoittautumaan alkavalle tunnille, jos paikkoja on vapaana ja vaikka sinulla olisi 4 varausta täynnä.
  3. HUOM! Jos teet neljä peruuttamatonta varausta ja et tule tunnille, tulee sinulle automaattisesti kahden viikon varauskielto. Saat toki tulla tunneille ja osallistua tunnille varaamalla paikan päällä appin kautta paikan, muttet pysty sitä ennakkoon tekemään kahteen viikkoon.
  4. Vahvistat varauksesi FUNissa paikan päällä viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua turvaportilla, kun avaat appilla portin. Turvaportin avautumisen jälkeen saat puhelimeesi popup viestin, josta näet tunnin/tunnit mihin olet tulosi juuri vahvistanut.
  5. 10 minuuttia ennen tunnin alkua vahvistamattomat varaukset raukeavat ja tunnille vapautuu siis paikkoja. Jos saavut FUNiin myöhemmin kuin 10 minuuttia ennen tunnin alkua, ole hyvä ja varaa paikkasi appista uudestaan.
  6. Olethan kiva jumppaystävä ja jos tiedät ettet pääsekään osallistumaan tunnille, perut varauksesi viimeistään kahta tuntia ennen jumpan alkua. Kiitos!
  7. FUNilaiset ovat reippaita varaamaan tunteja, joten älä huoli, vaikka tunnit näyttävät olevan täynnä! Paikkoja vapautuu reilusti ennen tunnin alkua, joten tule rohkeasti paikan päälle jumppaamaan!


Tervetuloa liikkumaan ja viihtymään!


FUN tarjoaa ammattitaitoisten ja viihdyttävien ryhmäliikuntaohjaajien ohjaamia tunteja monipuolisella kattauksella. Ryhmäliikunta-aikataulusta löydät niin LES MILLS -konseptitunnit kuin ohjaajien omat tunnitkin. Valikoima sisältää lihaskunto-, kestävyys- ja kehonhuoltotunteja.

Lue lisää