Aikataulu

Koe elämyksiä ryhmäliikunnassa innostavien ja ammattitaitoisten ohjaajien avulla upeissa tiloissa! Ryhmäliikunta-aikataulusta löydät niin LES MILLS -konseptunnit kuin ohjaajien omat tunnitkin. Valikoima sisältää lihaskunto-, kestävyys- ja kehonhuoltotunteja. Ole vahva BODYPUMP® -tunnilla, nautiskele joogan ja pilateksen parissa tai paranna aerobista kuntoasi fiilistellen tai tanssien!

Ryhmäliikunta-aikataulu
​​​​​​​Syksy 2023


Ryhmäliikunta-aikataulu
​​​​​​​Kevät 2024


Kevään 2024 aikataulu palvelee FUNin jäseniä monipuolisuudellaan ja tuntimäärällään! Kuntopiiri nousi syksyn suosikiksi ja saimme lisättyä sitä yhden tunnin lisää, joten ei muuta kuin yhdessä tehokkaasti treenaamaan! Tutut suosikit jatkavat ja moneen jäsentoiveeseen pystyimme vastaamaan: Jaanan RPV muuttuu 45 minuutin mittaiseksi maaanantaina, BODYBALANCE® tunti on aiempaan kellonaikaan viikolla ja niitä on livenä kolme kappaletta viikossa.

Eniten toivottiin Les Mills tunneista toista BODYCOMBAT® tuntia ja kolmatta BOPYPUMP® tuntia, joten olkaa hyvä. Kaarina palaa maailmalta takaisin intoa ja energiaa puhkuen, tervetuloa! FUNRelaa (kehonhuolto/venyttelytuntia) toivottiin aikatauluun ja niin että sitä voisi yhdistää sopivasti mm. omaan kuntosalitreeniin, joten torstai-ilta on toivoa täynnä ja ei muuta kuin sinne nautiskelemaan.

Kevään suurin pulma tulee sitten kuitenkin olemaan valinnanvaikeus, eli mitä tunteja valitsee omaan treeniohjelmaan? Protip! Käy vaihtelevasti lihaskunto-, aerobisilla- sekä kehonhuoltotunneilla, keho ja mieli kiittää!

Seuraa omasta FUN appista tai nettisivujemme kautta reaaliaikaista aikataulua. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Mukavia jumppahetkiä!


Kaikki ryhmäliikuntavälineet on käsitelty valokatalyysipinnoituksella bakteerien ja viruksien torjumiseksi ja välineistä puhdistetaan jatkossa ainoastaan omat hikijäljet. Liikuntakeskuksessamme on edelleen ohjeistus käsienpesulle ennen ja jälkeen treenin sekä mahdollisuus käsien desinfiointiin. Muistathan myös oman hikipyyhkeen ja sisäkengät!

Jäsenillä on vaihtoehtoisesti mahdollisuus osallistua virtuaalitunneille vapaavalintaisesti oman aikataulun mukaan tai aikataulutettuna. Voit siis tulla paikan päälle ja valita itse sinulle sopivan viruaalitunnin laajasta valikoimastamme. Lisäksi FUNin jäsenillä on käytössään upea FUN Videokirjasto, jonka kautta voit kotona tai matkoilla treenata lempijumppiasi. Muistathan myös Livestream jumpat facebook ryhmässämme.

Seuraamme kävijämääriä tarkasti päivittäin ja viikkotasolla ja pystymme lisäämään tunteja nopealla aikataululla kysynnän mukaan.

Muistetaan yhdessä ryhmäliikunnan pelisäännöt:

1. tule tunnille vähintään 10 min aiemmin ja muista aina vahvistaa tulosi appin kautta

2. annetaan virtuaalituntia tekevän ihmisen rauhassa lopetella treeninsä ja ei tulla saliin sitä ennen. 10 minuuttia aiemmin saa tulla valmistautumaan.

3. pese pukuhuoneessa kätesi ja tarvittaessa desinfioi ne salin puolella

4. käytä omaa juomapulloa, sisäliikuntakenkiä sekä hikipyyhettä

5. pese kätesi ja tarvittaessa desinfioi ne myös lähtiessäsi

6. myöhässä ryhmäliikuntatunnille meneminen on kiellettyä

7. sairaana tai oireisena ryhmäliikuntatunnillle osallistuminen on ehdottomasti kielletty


Nähdäänkö Timanttisalissa?

Lue tästä kuinka helppoa on varata mieleinen ryhmäliikuntatunti ja kuinka vahvistat varauksesi. Jumppailoa!

Lue lisää