Aikataulu

Koe elämyksiä ryhmäliikunnassa innostavien ja ammattitaitoisten ohjaajien avulla upeissa tiloissa! Ryhmäliikunta-aikataulusta löydät niin LES MILLS -konseptunnit kuin ohjaajien omat tunnitkin. Valikoima sisältää lihaskunto-, kestävyys- ja kehonhuoltotunteja. Ole vahva BODYPUMP® -tunnilla, nautiskele joogan ja pilateksen parissa tai paranna aerobista kuntoasi fiilistellen!

Ryhmäliikunta-aikataulu
30.8.2021-9.1.2022

Seuraa omasta FUN appista tai nettisivujemme kautta reaaliaikaista aikataulua.

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Mukavia jumppahetkiä!

Tervetuloa! Meillä liikkuminen on hauskaa ja turvallista!


Ryhmäliikuntatunnit ohjataan erityisjärjestelyin turvallisuusasiat huomioiden

Ryhmäliikuntasalin osallistujamäärät on rajattu niin, että turvavälit on helposti pidettävissä. Ryhmäliikuntaohjaajamme ohjeistavat jäsenet turvalliseen liikkumiseen ryhmäliikuntatiloissamme joka tunnin alussa ja varmistavat, että turvavälit toteutuvat koko tunnin ajan.

Kaikki ryhmäliikuntavälineet on käsitelty valokatalyysipinnoituksella bakteerien ja viruksien torjumiseksi ja välineistä puhdistetaan jatkossa ainoastaan omat hikijäljet. Tuntien vaihtoväli on edelleen reilu, jotteivat pukuhuoneet ruuhkaudu. Liikuntakeskuksessamme on edelleen ohjeistus käsienpesulle ennen ja jälkeen treenin sekä mahdollisuus käsien desinfiointiin. Muistathan myös oman hikipyyhkeen ja sisäkengät!

Jäsenillä on vaihtoehtoisesti mahdollisuus osallistua virtuaalitunneille vapaavalintaisesti oman aikataulun mukaan tai aikataulutettuna. Voit siis tulla paikan päälle ja valita itse sinulle sopivan viruaalitunnin laajasta valikoimastamme. Lisäksi FUNin jäsenillä on käytössään upea FUN Videokirjasto, jonka kautta voit kotona tai matkoilla treenata lempijumppiasi. Muistathan myös Livestream jumpat facebook ryhmässämme.

Seuraamme kävijämääriä tarkasti päivittäin ja viikkotasolla ja pystymme lisäämään tunteja nopealla aikataululla kysynnän mukaan.


Lue tästä kuinka helppoa on varata mieleinen ryhmäliikuntatunti ja kuinka vahvistat varauksesi. Jumppailoa!

Lue lisää