Meille töihin?

Täältä löydät FUN Oulu Talvikankaan kaikki avoimet toimeksiannot. Meillä kaikki toimivat pien-, kevyt- tai toiminimiyrittäjänä.

Ole osa hauskaa ja ammattitaitoista tiimiämme!


Ryhmäliikuntaohjaaja

Oletko ammattitaitoinen, osaava ja hauska ryhmäliikuntaohjaaja?

Etsimme etenkin Les Mills ohjaajia BODYPUMP®, BODYSTEP®, BODYBALANCE® ja BODYATTACK® tunteja ohjaamaan. Lisäksi etsimme tanssiohjaajia ja kiinteytys, rpv ja omien koreografisten tuntien ohjaajia vahvistamaan jo ennestään huikeiden ohjaajien joukkoa. Ota yhteyttä sähköpostitse fanni.rutanen@liikuntakeskusfun.fi osoitteeseen ja kerro lajisi, kokemuksesi ja käytettävyytesi.

Otathan huomioon, että FUNissa kaikki toimivat pien-, kevyt- tai toiminimiyrittäjänä.


Personal Trainer

Liikuntakeskus FUN etsii juuri sinua, valovoimaista liikunta-alan ammattilaista personal traineriksi ammattimaiseen ja hauskaan tiimiimme.

Odotamme, että sinulla on liikunnanohjaajan (AMK) tai liikuntaneuvojan tutkinto ja/tai Trainer4Youn tms. personal trainer- koulutus taustalla ja sinulla joko on jo yritys tai harkitset pienyrittäjyyttä tai kevytyrittäjyyttä. Haluat olla intohimoinen liikunnan ja terveyden ilosanoman lähettiläs ja tärkeä osa ihmisten vapaa-aikaa. Saat itse parhaat fiilikset liikkumisesta ja haluat opettaa ja tuottaa liikunnan elämyksiä sadoille ja tuhansille FUNin asiakkaille. Kuntosaliympäristö on sinulle tuttu ja ymmärrät kuinka tärkeää myynti- ja markkinointiosaaminen on myös personal trainerin työssä. Olet innokas oppimaan uutta jatkuvasti ja unelmoit ammattitaitosi päivittämisestä säännöllisesti. Nautit siitä, että saat toimia itsenäisesti työssäsi, mutta osaat arvostaa myös tiimisi tukea. Tarjoat tiimiimme helposti lähestyttävän, ahkeran ja hauskan persoonasi.

Me Liikuntakeskus FUNissa tarjoamme sinulle upean ja modernin liikuntakeskuksen työympäristöksi, oman työhuoneen asiakkaiden vastaanottamiseen sekä valmiin asiakaspohjan. Perehdytämme sinut FUN Trainer-konseptiin ja tarjoamme apua personal training-palveluiden myyntiin ja markkinointiin. Autamme sinua siinä, että saat tehdä sitä mistä nautit täysipäiväisesti ja suurella sydämellä.

Oliko tämä liian hyvää ollakseen totta? Fiilistele, unelmoi ja nauti sekä täytä hakemus alla olevasta lomakkeesta! Saat kuittauksen takaisin ja me olemme sinuun yhteydessä.FUNin jäsenyyteen kuuluu Personal Trainerin opastus kuntosaliharjoitteluun tai ryhmäliikuntaan.

FUNista löydät ammattitaitoiset Personal Trainerit, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi, on se sitten painonpudotus, lihasvoiman kasvattaminen tai yleisen hyvinvoinnin ja jaksamisen lisääminen.

Lue lisää