FUNin toiminta koronatilanteessa 28.5.2021

FUN Oulu Talvikankaalle on tärkeää omien jäsenten turvallisuus ja viihtyminen. Seuraamme jatkuvasti viranomaisten ja Oulun kaupungin ohjeita ja suosituksia liikuntapalvelujen tarjoajille koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Olemme toteuttaneet kaikki pyydetyt toimenpiteet ja enemmänkin. Meillä liikkuminen on turvallista. Lue alta lisää.

Kiitos kun olet meidän jäsen!

Pysymme normaalisti avoinna

Päivitetty perjantaina 28.5.2021

Hyviä uutisia!

Oulu on siirtynyt koronaepidemiassa perustasolle. Epidemialuokittelun mukaan perustaso tarkoittaa, että epidemiatilanne on vastaava kuin kesällä 2020. Jäsentemme ja henkilökunnan turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja haluamme ottaa suositukset vakavasti sekä kantaa osaltamme vastuun siitä, ettei vahvempia rajoituksia tarvitse alueellamme ottaa käyttöön. Kiitos siis rakkaat jäsenet kärsivällisyydestä!

Ryhmäliikunta

Ryhmäliikuntasalin osallistujamäärät on rajattu niin, että turvavälit on helposti pidettävissä. Ryhmäliikuntaohjaajamme ohjeistavat jäsenet turvalliseen liikkumiseen ryhmäliikuntatiloissamme joka tunnin alussa ja varmistavat, että turvavälit toteutuvat koko tunnin ajan. Kaikki ryhmäliikuntavälineet on käsitelty valokatalyysipinnoituksella bakteerien ja viruksien torjumiseksi ja välineistä puhdistetaan jatkossa ainoastaan omat hikijäljet. Tuntien vaihtoväli on edelleen reilu, jotteivat pukuhuoneet ruuhkaudu.

Jäsenillä on vaihtoehtoisesti mahdollisuus osallistua virtuaalitunneille vapaavalintaisesti oman aikataulun mukaan tai aikataulutettuna. Virtuaalitunneilla käy vähemmän jumppaajia, joten ne ovat myös loistava vaihtoehto treenata. Aloitamme ryhmäliikunnan tarjoamisen aluksi maltillisesti ja aikataulu on sen vuoksi suppea. Seuraamme kävijämääriä tarkasti päivittäin ja pystymme lisäämään tunteja nopealla aikataululla kysynnän mukaan.


Ryhmäliikunta-aikataulu ja ohjeistusTÄRKEÄ -Toimintaohjeet jäsenille

Liikuntakeskus FUNilla pidetään hyvää huolta hygieniasta

 • Erityisen tärkeää on, että et treenaa kipeänä - et edes pienillä oireilla! Nyt on tärkeää pysyä kotona jos tunnet itsesi vähänkään kipeäksi -näin vältämme myös muiden flunssapöpöjen leviämisen.
 • Huolehdit itsestäsi sekä muista noudattamalla hyvää yskimis-, aivastamis- ja käsihygieniaa. Pese kädet huolellisesti saippualla aina keskukseen saapuessasi sekä lähtiessäsi. Saatavilla on myös käsidesiä aulassa, kuntosalin puolella ja Timanttisalissa.
 • Pidä turvaväli muihin treenaajiin ja henkilökuntaan -> avarat tilamme (1000 m2) mahdollistavat tämän. Voit myös tarkistaa laskurista henkilömäärän salilla!
 • Käytä treenatessa omaa juomapulloa, sisäkenkiä ja hikipyyhettä.

 • Vältä pukuhuoneen käyttöä jos mahdollista.

 • Käytä maskia pukuhuoneessa sekä asioidessa asiakaspalvelussamme.

 • Ethän oleskele tiloissa muuten, kuin treenaamassa.
 • Tiloissamme on suoritettu valokatalyysipinnoitus kaikille laitteille, välineille, pukuhuoneille ja pinnoille. Lue tästä lisää. Sinun ei siis tarvitse enää puhdistaa välineitä tai laitteita, olemme huolehtineet siitä uudella teknologialla ja näin ollen hygieniataso on huipussaan!


Tautitilanne on ollut laskusuuntainen Pohjois-Pohjanmaalla, joten toimintamme voi jatkua miltei normaalisti. Ajankohtaista tietoa koronatilanteesta kannattaa seurata Oulun kaupungin koronasivuilta ja Pohjois-Pohjanmaan koronavirustilanne, suositukset ja rajoitukset -sivuilta.

------------------------------------------------------------------

FUN Oulu Talvikangas pysyy siis avoinna!

Kuten jo viime keväänä kerroimme, olemme kahden naisen yritys ja työllistämme välillisesti yli kymmenen ihanaa asiakaspalvelijaa, ohjaajaa ja personal traineria. Tämän lisäksi ostamme palveluita yli kymmeneltä muulta pien - ja mikroyritykseltä. Keskuksemme sulku ja asiakkaiden lähtö tarkottaisi suurta taloudellista ahdinkoa kaikille FUNissa työskenteleville sekä yrityksille, jotka keskuksemme toiminnasta hyötyvät. Keskuksemme sulkeminen ei ole taloudellisesti mahdollista ja tästä syystä keskuksemme pysyy auki muiden oululaisten liikuntakeskusten tavoin ja kuntosali sekä virtuaalinen ja liveryhmäliikunta on asiakkaidemme käytössä normaalisti.

Virtuaalitunneilla rajaamme Timanttisalissa maksimiosallistujamäärän 15 henkilöön. Livetunneilla jumppaa kerrallaan 30 osallistujaa (normaalisti 40). Jumppaa myös tiloissamme silloin kun sinulle sopii! Ajastamme valmiiksi suosittuihin aikoihin Timanttisaliin jumppia ja Virtuaalisali on Sinulle koko ajan vapaassa käytössä.

Seuraamme kävijämääriä myös kuntosalin puolella päivittäin ja turvavälin pystyy säilyttämään hyvin jokaisena kellonaikana. Pyydämmekin kaikkia asiakkaitamme kiinnittämään huomiota turvavälien säilyttämiseen tiloissamme. Eniten asiakkaita on keskuksessamme arkipäivinä klo 17-19 välisenä aikana. Mikäli kuitenkin haluat liikkua rauhallisempana aikana, kannattaa pyrkiä treenaamaan esimerkiksi aamu- tai päiväaikaan. Olemme avoinna ihan joka päivä klo 04-24.

Tänä aikana korostuu myös riittävän tehokas ilmanvaihto ja siihen olemme panostaneet erityisesti FUNissa. On tärkeää, että hiilidioksidipitoista ilmaa poistuu tehokkaasti ja puhdasta happirikasta ilmaa virtaa tilalle. Tästä olemmekin saaneet asiakkailtamme paljon kiitosta ja pidämme ilmanvaihdon yhtä tehokkaana myös jatkossa.

Voit käyttää maskia asioidessasi meillä

 • THL ja hallitus sekä kunnat ovat antaneet alueellisia ja valtakunnallisia maskisuosituksia, näistä löydät ajankohtaista tietoa em. toimijoiden nettisivuilta.
 • Maskin oikeaoppiseen käyttötapaan voit perehtyä THL:n sivustolta.


Henkilökuntamme käyttää maskia valmennus- sekä asiakaspalvelutilanteissa toistaiseksi suositusten mukaisesti.


Miksi kannattaa treenata?

Me välitämme sinusta ja hyvinvoinnistasi: treenaaminen on tärkeää myös poikkeuksellisina aikoina!

 • Treenaaminen kehittää ja ylläpitää kuntoasi. Vastustuskykysi kasvaa ja auttaa näin kehoasi puolustautumaan ulkoisia viruksia vastaan.
 • Treenaaminen vapauttaa endorfiineja, parantaa keskittymistä ja muistia sekä antaa sinulle energiaa päivän askareisiin. Mieli pysyy virkeänä!
 • Treenaamisen avulla huolehdit tuki- ja liikuntaelimistön kunnosta. Treenaaminen parantaa myös niska- ja hartiaseudun lihasten kankeutta ja kehittää tasapainoasi.
 • Treenaamisen lisäksi on tärkeää myös muistaa levätä, syödä ja pitää huolta kehosta. Levon aikana lihakset palautuvat ja energiavarastot täydentyvät.

Kiitos tuestasi!

Olemme uusi keskus, ja koronatilanne on koetellut myös meitä. Liiketoimintamme selkäranka on jäsenten kuukausi- ja vuosimaksut. Siksi pyydämmekin teitä jatkamaan jäsenyyksiä läpi tämän poikkeuksellisen ajan, mikäli se teille on vain taloudellisesti mahdollista, ja hyödynnätte monipuolisia palveluitamme.

Riskiryhmäläisetkin treenaavat turvallisesti kotona FUNin videokirjaston ja Facebookin livestream palvelun avulla. Olemme myös antaneet kotitreenaajille välineitä lainaan. Kysy asiakaspalvelustamme lisää! Tässä vaiheessa ISO KIITOS teille kaikille jotka olette pysyneet mukana matkassamme! Tukenne ja jäsenmaksunne ovat meille elintärkeitä, kiitos niistä. Kuukausittaisten maksujen ansiosta pystymme maksamaan kaikki kiinteät kulut sekä pitämään ihanan ja ammattitaitoisen henkilökunnan töissä.

Haluamme myös kiittää niitä jäseniä, jotka taloudellisten olosuhteiden pakosta olette joutuneet irtisanomaan jäsenyytenne. Myötätuntomme on myös teidän puolellanne ja ymmärrämme että monissa talouksissa on nyt tiukkaa tämän meitä kaikkia koskevan tilanteen johdosta.

Mikäli edellä mainituista asioista tai muista asioista tulee kysyttävää, voit lähettää sähköpostia talvikangas@liikuntakeskusfun.fi ja asiakaspalvelumme auttaa teitä mielellään.

Kiitos kun noudatatte FUNin sääntöjä ja huolehditte omalta osaltanne hygieniaohjeistuksista!

Yrittäjät Fanni Rutanen ja Elina Ponto, sekä koko FUNin henkilökunta