FUNin toiminta koronatilanteessa 15.1.2021

FUN Oulu Talvikankaalle on tärkeää omien jäsenten turvallisuus ja viihtyminen. Seuraamme jatkuvasti viranomaisten ja Oulun kaupungin ohjeita ja suosituksia liikuntapalvelujen tarjoajille koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Olemme toteuttaneet kaikki pyydetyt toimenpiteet ja enemmänkin. Meillä liikkuminen on turvallista. Lue alta lisää.

Pidäthän huolta itsestäsi ja toisista!


Päivitetty perjantaina 15.1.2021

Olemme keskustelleet aluehallintoviranomaisten kanssa Oulun epidemiatilanteesta ja sen vaikutuksesta FUNin toimintaan. AVI:n määräykset eivät koske yksityisiä yrityksiä, joilla on toiminnassaan edellytyksiä noudattaa THL:n suosituksia. Kuntosalimme on jatkossakin normaalisti avoinna ja iloksemme voimme kertoa, että live ryhmäliikuntunnit jatkuvat maanantaina 25.1. seuraavin toimenpitein.

 • Tuntien osallistujamäärä on rajattu max. 30 henkeen, näin ollen jokaiselle jumppaajalle on yli 5 neliötä tilaa.
 • THL:n suositus turvaväliksi on kaksi (2) metriä, joten ylitämme tämän vaatimuksen reippaasti. Ryhmäliikuntaohjaajat ohjeistavat jäsenet turvalliseen liikkumiseen Timanttisalissa.
 • Hygieniatoimenpiteet ovat huikeat. KAIKKI ryhmäliikuntavälineet (kuten koko liikuntakeskus) on käsitelty valokatalyysipinnoituksella bakteerien ja viruksien torjumiseksi. Lue lisää täältä.
 • Meillä on kulunvalvontajärjestelmä ja tiedämme sekunnilleen kävijät keskuksessamme.
 • Liikuntakeskuksessamme on ohjeistus käsienpesulle ja mahdollisuus käsien desinfiointiin aulassa, kuntosalissa ja Timanttisalissa.
 • Olemme porrastaneet tuntien vaihtovälit (15 minuuttia/vaihtoväli) niin, etteivät pukuhuoneet ruuhkaudu.
 • Sinulla on mahdollisuus edelleen osallistua virtuaalitunneille vapaavalintaisesti oman aikataulusi mukaan tai aikataulutettuna ja näillä tunneilla osallistujamäärä on rajattu 10 henkeen.


Ryhmäliikunnan kevät aikataulu 2021 starttaa siis 25.1.2021!


Kevään ryhmäliikunta-aikataulu 2021


Tunnit ovat varattavissa ensi viikon alusta lähtien. Muistathan aina vahvistaa osallistumisesi saapuessasi tunnille ja perua ajoissa, jos et pääse paikan päälle.

Jäsenten käytössä on jatkossakin supersuosittu FUN videokirjasto -palvelu ja halutessasi voit tilata itsellesi Les Mills On Demand palvelun (olemme lähettäneet linkin palveluun jäsenille).

Tämän lisäksi sinulla on käytössäsi FUN Oulu Talvikankaan, FUN Oulu Keskustan ja EasyFit Oulu Ritaharjun yhteinen huikea suljettu Facebook-ryhmä, josta löydät livestream-ryhmäliikuntaa. Kuvaamme vielä viikolla kolme ja sen jälkeen tunnit jäävät sinulle kotikäyttöön. Liity mukaan Facebook-ryhmään ja jumppaa suosikkiohjaajien kanssa kotona.

Facebookin livestream ryhmä


Ryhmäliikunnan livestream aikataulun näet ryhmästä. Tee linkin kautta jäsenpyyntö ryhmään ja asiakaspalvelumme tarkistaa voimassaolevan jäsenyytesi ja päästää sinut ryhmään. Palvelu on tarkoitettu siis ainoastaan jäsenille. Pidämme palvelussa kahden-kolmen edellisen viikon tallenteet ja voit palata niihin uudestaan. Työstämme livestreamin jatkoa ja kuvaamista livetuntien pyörähtäessä käyntiin.

------------------------------------------------------------------

FUN Oulu Talvikangas pysyy auki!

Kuten jo keväällä kerroimme, olemme kahden naisen yritys ja työllistämme välillisesti yli kymmenen ihanaa ohjaajaa ja personal traineria. Tämän lisäksi ostamme palveluita yli kymmeneltä muulta pien - ja mikroyritykseltä. Keskuksemme sulku ja asiakkaiden lähtö tarkottaisi suurta taloudellista ahdinkoa kaikille FUNissa työskenteleville sekä yrityksille, jotka keskuksemme toiminnasta hyötyvät. Keskuksemme sulkeminen ei ole taloudellisesti mahdollista ja tästä syystä keskuksemme pysyy auki muiden oululaisten liikuntakeskusten tavoin ja kuntosali sekä virtuaalinen ryhmäliikunta on asiakkaidemme käytössä normaalisti.

Virtuaalitunneilla rajaamme maksimiosallistujamäärän 10 henkilöön. Tarjoamme tiloissamme mahdollisuudet käsien saippuapesuun ja desinfiointiin.

Seuraamme kävijämääriä myös kuntosalin puolella päivittäin ja turvavälin pystyy säilyttämään hyvin jokaisena kellonaikana. Pyydämmekin kaikkia asiakkaitamme kiinnittämään huomiota turvavälien säilyttämiseen tiloissamme. Eniten asiakkaita on keskuksessamme arkipäivinä klo 17-19 välisenä aikana. Mikäli kuitenkin haluat liikkua rauhallisempana aikana, kannattaa pyrkiä treenaamaan esimerkiksi aamu- tai päiväaikaan. Olemme avoinna ihan joka päivä klo 04-24.

Tänä aikana korostuu myös riittävän tehokas ilmanvaihto ja siihen olemme panostaneet erityisesti FUNissa. On tärkeää, että hiilidioksidipitoista ilmaa poistuu tehokkaasti ja puhdasta happirikasta ilmaa virtaa tilalle. Tästä olemmekin saaneet asiakkailtamme paljon kiitosta ja pidämme ilmanvaihdon yhtä tehokkaana myös jatkossa.

Voit halutessasi käyttää maskia asioidessasi meillä

 • THL ja hallitus sekä kunnat ovat antaneet alueellisia ja valtakunnallisia maskisuosituksia, näistä löydät ajankohtaista tietoa em. toimijoiden nettisivuilta.
 • Oulun kaupungin antamat maskisuositukset koskevat julkisia tiloja ja paikkoja (Julkinen tila on kaikille avoin tila, johon kuka tahansa voi mennä lupaa kysymättä. Valtion virastot tai kaupunkien ylläpitämät kirjastot, puistot ja aukiot ovat julkisia tiloja. Myös kadut ovat julkista tilaa.), eli eivät liikuntakeskustamme.
 • Me emme siis ole julkinen tila, mutta voit toki aina käyttää maskia keskuksessamme halutessasi Oulun kaupungin ohjeistuksen mukaisesta. Tuothan oman maskin mukanasi ja hävität sen asianmukaisesti.
 • Maskin oikeaoppiseen käyttötapaan voit perehtyä THL:n sivustolta.


Henkilökuntamme käyttää maskia valmennus- sekä asiakaspalvelutilanteissa suositusten mukaisesti ainakin 1.2.2021 saakka.​​​​​​​


Miksi kannattaa treenata?

Me välitämme sinusta ja hyvinvoinnistasi: treenaaminen on tärkeää myös poikkeuksellisina aikoina!

 • Treenaaminen kehittää ja ylläpitää kuntoasi. Vastustuskykysi kasvaa ja auttaa näin kehoasi puolustautumaan ulkoisia viruksia vastaan.
 • Treenaaminen vapauttaa endorfiineja, parantaa keskittymistä ja muistia sekä antaa sinulle energiaa päivän askareisiin. Mieli pysyy virkeänä!
 • Treenaamisen avulla huolehdit tuki- ja liikuntaelimistön kunnosta. Treenaaminen parantaa myös niska- ja hartiaseudun lihasten kankeutta ja kehittää tasapainoasi.
 • Treenaamisen lisäksi on tärkeää myös muistaa levätä, syödä ja pitää huolta kehosta. Levon aikana lihakset palautuvat ja energiavarastot täydentyvät.

Liikuntakeskus FUNilla pidetään hyvää huolta hygieniasta ja keskuksella siivotaan päivittäin

 • Erityisen tärkeää on, että et treenaa kipeänä - et edes pienillä oireilla! Nyt on tärkeää pysyä kotona jos tunnet itsesi vähänkään kipeäksi -näin vältämme myös muiden flunssapöpöjen leviämisen.
 • Huolehdit itsestäsi sekä muista noudattamalla hyvää yskimis-, aivastamis- ja käsihygieniaa. Pese kädet huolellisesti saippualla aina keskukseen saapuessasi sekä lähtiessäsi.
 • Pidä turvaväli muihin treenaajiin -> avarat tilamme mahdollistavat tämän.
 • Tiloissamme suoritetaan valokatalyysipinnoitus kaikille laitteille, välineille, pukuhuoneille ja pinnoille. Lue tästä lisää.

Kiitos tuestasi!

Laajojen aukioloaikojemme ja ison tilamme (1000 m2) vuoksi turvavälit on helppo säilyttää. Yleensä eniten treenajia kerrallaan on alkuviikosta ja ma-to klo 17-19 välillä. Muina aikoina kävijöitä on kerralla vähemmän. Muistathan myös virtuaalituntimme, joihin voit mennä aina vaikka yksin treenailemaan, kun sali on vapaana. Seuraamme myös kuntosalikävijöiden määriä ja turvaetäisyyksien tosiasiallista toteutumista tiloissamme päivä- ja viikkotasolla.

Olemme tuore, vain reilun vuoden toiminnassa ollut keskus, ja koronatilanne on koetellut myös meitä. Liiketoimintamme selkäranka on jäsenten kuukausi- ja vuosimaksut. Siksi pyydämmekin teitä jatkamaan jäsenyyksiä läpi tämän poikkeuksellisen ajan, mikäli se teille on vain taloudellisesti mahdollista, ja hyödynnätte monipuolisia palveluitamme.

Riskiryhmäläisetkin treenaavat turvallisesti kotona FUNin videokirjaston ja Facebookin livestream palvelun avulla. Tässä vaiheessa ISO KIITOS teille kaikille jotka olette pysyneet mukana matkassamme! Tukenne ja jäsenmaksunne on meille elintärkeä, kiitos niistä. Kuukausittaisten maksujen ansiosta pystymme maksamaan kaikki kiinteät kulut sekä pitämään ihanan ja ammattitaitoisen henkilökunnan töissä.

Haluamme myös kiittää niitä jäseniä, jotka taloudellisten olosuhteiden pakosta olette joutuneet irtisanomaan jäsenyytenne. Myötätuntomme on myös teidän puolellanne ja ymmärrämme että monissa talouksissa on nyt tiukkaa tämän meitä kaikkia koskevan tilanteen johdosta.

Mikäli edellä mainituista asioista tai muista asioista tulee kysyttävää, voit lähettää sähköpostia talvikangas@liikuntakeskusfun.fi ja asiakaspalvelumme auttaa teitä mielellään.

Kiitos kun noudatatte FUNin sääntöjä ja huolehditte omalta osaltanne hygieniaohjeistuksista!


Yhdessä selviämme tästäkin!

Yrittäjät Fanni Rutanen ja Elina Ponto, sekä koko FUNin henkilökunta