ONNEA YKSIVUOTIAS FUN OULU TALVIKANGAS!

Mikä vuosi meillä on ollutkaan! Vuosi sitten olimme innosta piukeana, kun avasimme Talvikankaan keskuksen ja FUN -konseptimme heräsi konkreettisesti henkiin. Lue tästä jutusta yrittäjien tunnelmat ensimmäisestä toimintavuodesta.

JEEEE! Kiitos, että olet jäsen! Me pidämme huolen siitä, että treenisi sujuvat jatkossakin turvallisesti ja viihtyisästi!


FUN Oulu Talvikankaan keskuksesta tuli juuri sellainen kuin olimme haaveilleet! Liikuntakeskuksen perustamiseen liittyy valtavasti riskejä, lainaa sekä usein myös isompia ja pienempiä vastoinkäymisiä. Siihen liittyy myös valtavasti palikoita, jotka saadaan viimein sovitettua kohdilleen, jotta keskus konkretisoituu ja pääsee aukeamaan.

Ensimmäinen vuosi on aina jännittävin ja stressaavin. Homma aloitetaan nollasta ja kokoajan jännitetään saadaanko kasaan tarpeeksi jäseniä ja laskut maksettua. Yleensä kun ensimmäisestä vuodesta selvitään, tilanne alkaa jo vähän helpottamaan ja stressitasot laskemaan.

Voitte varmasti kuvitella, minkälainen pommi maaliskuussa iskenyt korona-pandemia oli tuoreelle keskuksellemme, joka oli ollut auki tuolloin vasta alle 7 kuukautta...

Ympäri vuorokauden työtä tekemällä, kehittämällä uutta sekä teidän uskollisten jäsenten avulla olemme selvinneet tähän asti, iso KIITOS siis teille, jotka olette pysyneet matkassamme mukana.

Katseemme on vahvasti valoisammassa tulevaisuudessa, emmekä malta odottaa, että pääsemme tekemään töitä ja kehittämään keskustamme myös kaikkina tulevina vuosina ja vuosikymmeninä!

Myös uusi toimipisteemme FUN Oulu Keskusta tuo uusia treenimahdollisuuksia myös Talvikankaan jäsenille. Tiesithän, että normaaliin jäsenyyshintaan kuuluu myös kaikkien Suomen FUN keskuksien käyttöoikeus!

FUN Oulu Talvikangas työllistää välillisesti toistakymmentä kevyt- ja pienyrittäjää, jotka tekevät töitä suurella sydämellä ja ammattitaidolla mahdollistaen keskuksen jokapäiväisen toiminnan. Joukkomme kasvaa toiminnan kehittyessä ja kuvasta voitkin jo bongata uusia tulevia FUN ammattilaisia.

Valtavan ISO KIITOS kaikille jäsenillemme, että olette valinneet meidät, ja pidätte terveydestänne huolta kotimaisessa ja yrittäjävetoisessa pienyrityksessä.
Olemme kiitollisia teistä jokaisesta!

Nähdään treenien merkeissä, terkuin
yrittäjät Fanni Rutanen ja Elina Ponto ja FUNin koko henksu


FUN Talvikankaan yrittäjät Elina Ponto ja Fanni Rutanen.

Liikuntakeskus FUN Oulu Talvikankaan tarina.

Lue lisää