FUNin toiminta koronatilanteessa

FUN Oulu Talvikankaalle on tärkeää omien jäsenten turvallisuus ja viihtyminen. Seuraamme jatkuvasti viranomaisten ja Oulun kaupungin ohjeita ja suosituksia liikuntapalvelujen tarjoajille koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Olemme toteuttaneet kaikki pyydetyt toimenpiteet ja enemmänkin. Meillä liikkuminen on turvallista. Lue alta lisää.

Tervetuloa treenaamaan turvallisesti!

Jos liikuntakeskuksemme toimintaan vaikuttavia uusia linjauksia tulee, tiedotamme niistä FUN appin ja sähköpostin kautta. Toimintamme jatkuu edelleen normaalisti ja kiitos rakkaat jäsenet terveysturvallisuuden huomioimisesta liikuntakeskuksessamme!

Kuntosali

Seuraamme kävijämääriä kuntosalin puolella päivittäin ja turvavälin pystyy säilyttämään hyvin jokaisena kellonaikana. Pyydämmekin kaikkia asiakkaitamme kiinnittämään huomiota turvavälien säilyttämiseen tiloissamme. Eniten asiakkaita on keskuksessamme arkipäivinä klo 17-19 välisenä aikana. Mikäli kuitenkin haluat liikkua rauhallisempana aikana, kannattaa pyrkiä treenaamaan esimerkiksi aamu- tai päiväaikaan. Olemme avoinna ihan joka päivä klo 04-24.

Tänä aikana korostuu myös riittävän tehokas ilmanvaihto ja siihen olemme panostaneet erityisesti FUNissa. On tärkeää, että hiilidioksidipitoista ilmaa poistuu tehokkaasti ja puhdasta happirikasta ilmaa virtaa tilalle. Tästä olemmekin saaneet asiakkailtamme paljon kiitosta ja pidämme ilmanvaihdon yhtä tehokkaana myös jatkossa

Ryhmäliikunta

Ryhmäliikuntasalin osallistujamäärät on rajattu niin, että turvavälit on helposti pidettävissä. Ryhmäliikuntaohjaajamme ohjeistavat jäsenet turvalliseen liikkumiseen ryhmäliikuntatiloissamme joka tunnin alussa ja varmistavat, että turvavälit toteutuvat koko tunnin ajan. Kaikki ryhmäliikuntavälineet on käsitelty valokatalyysipinnoituksella bakteerien ja viruksien torjumiseksi ja välineistä puhdistetaan jatkossa ainoastaan omat hikijäljet. Tuntien vaihtoväli on edelleen reilu, jotteivat pukuhuoneet ruuhkaudu.

Jäsenillä on vaihtoehtoisesti mahdollisuus osallistua virtuaalitunneille vapaavalintaisesti oman aikataulun mukaan tai aikataulutettuna. Virtuaalitunneilla käy vähemmän jumppaajia, joten ne ovat myös loistava vaihtoehto treenata. Aloitamme ryhmäliikunnan tarjoamisen aluksi maltillisesti ja aikataulu on sen vuoksi suppea. Seuraamme kävijämääriä tarkasti päivittäin ja pystymme lisäämään tunteja nopealla aikataululla kysynnän mukaan. Jumppaa myös tiloissamme silloin kun sinulle sopii! Ajastamme valmiiksi suosittuihin aikoihin Timanttisaliin jumppia ja Virtuaalisali on Sinulle koko ajan vapaassa käytössä.


Ryhmäliikunta-aikataulu ja ohjeistusTÄRKEÄ -Toimintaohjeet jäsenille

Liikuntakeskus FUNilla pidetään hyvää huolta hygieniasta

  • Erityisen tärkeää on, että et treenaa kipeänä - et edes pienillä oireilla! Nyt on tärkeää pysyä kotona jos tunnet itsesi vähänkään kipeäksi -näin vältämme myös muiden flunssapöpöjen leviämisen.
  • Huolehdit itsestäsi sekä muista noudattamalla hyvää yskimis-, aivastamis- ja käsihygieniaa. Pese kädet huolellisesti saippualla aina keskukseen saapuessasi sekä lähtiessäsi. Saatavilla on myös käsidesiä aulassa, kuntosalin puolella ja Timanttisalissa.
  • Pidä turvaväli muihin treenaajiin ja henkilökuntaan -> avarat tilamme (1000 m2) mahdollistavat tämän. Voit myös tarkistaa laskurista henkilömäärän salilla!
  • Käytä treenatessa omaa juomapulloa, sisäkenkiä ja hikipyyhettä.

  • Ethän oleskele tiloissa muuten, kuin treenaamassa.
  • Tiloissamme on suoritettu valokatalyysipinnoitus kaikille laitteille, välineille, pukuhuoneille ja pinnoille. Lue tästä lisää. Sinun ei siis tarvitse enää puhdistaa välineitä tai laitteita, olemme huolehtineet siitä uudella teknologialla ja näin ollen hygieniataso on huipussaan!


Ajankohtaista tietoa koronatilanteesta kannattaa seurata Oulun kaupungin koronasivuilta ja Pohjois-Pohjanmaan koronavirustilanne, suositukset ja rajoitukset -sivuilta.


Miksi kannattaa treenata?

Me välitämme sinusta ja hyvinvoinnistasi: treenaaminen on tärkeää!

  • Treenaaminen kehittää ja ylläpitää kuntoasi. Vastustuskykysi kasvaa ja auttaa näin kehoasi puolustautumaan ulkoisia viruksia vastaan.
  • Treenaaminen vapauttaa endorfiineja, parantaa keskittymistä ja muistia sekä antaa sinulle energiaa päivän askareisiin. Mieli pysyy virkeänä!
  • Treenaamisen avulla huolehdit tuki- ja liikuntaelimistön kunnosta. Treenaaminen parantaa myös niska- ja hartiaseudun lihasten kankeutta ja kehittää tasapainoasi.
  • Treenaamisen lisäksi on tärkeää myös muistaa levätä, syödä ja pitää huolta kehosta. Levon aikana lihakset palautuvat ja energiavarastot täydentyvät.

Kiitos tuestasi!

Olemme uusi keskus, ja koronatilanne on koetellut myös meitä. Liiketoimintamme selkäranka on jäsenten kuukausi- ja vuosimaksut. Siksi pyydämmekin teitä jatkamaan jäsenyyksiä läpi tämän poikkeuksellisen ajan, mikäli se teille on vain taloudellisesti mahdollista, ja hyödynnätte monipuolisia palveluitamme.

Voit treenata kotona ja matkoilla FUNin videokirjaston ja Facebookin livestream palvelun avulla. Tässä vaiheessa ISO KIITOS teille kaikille jotka olette pysyneet mukana matkassamme! Tukenne ja jäsenmaksunne ovat meille elintärkeitä, kiitos niistä. Kuukausittaisten maksujen ansiosta pystymme maksamaan kaikki kiinteät kulut sekä pitämään ihanan ja ammattitaitoisen henkilökunnan töissä.

Haluamme myös kiittää niitä jäseniä, jotka taloudellisten olosuhteiden pakosta olette joutuneet irtisanomaan jäsenyytenne. Myötätuntomme on myös teidän puolellanne ja ymmärrämme että monissa talouksissa on nyt tiukkaa tämän meitä kaikkia koskevan tilanteen johdosta.

Mikäli edellä mainituista asioista tai muista asioista tulee kysyttävää, voit lähettää sähköpostia talvikangas@liikuntakeskusfun.fi ja asiakaspalvelumme auttaa teitä mielellään.

Kiitos kun noudatatte FUNin sääntöjä ja huolehditte omalta osaltanne hygieniaohjeistuksista!

Yrittäjät Fanni Rutanen ja Elina Ponto, sekä koko FUNin henkilökunta