Ryhmäliikunta kesällä 2020

Tätä on odotettu! Ohjattu ryhmäliikunta palaa takaisin 1.6. maanantaina ja jotta kaikki sujuisi turvallisesti ja mukavasti, ole hyvä ja lue tästä toimintaohjeet.

Uuden reaaliaikaisen ryhmäliikunta-aikataulun löydät omasta FUN appistasi alavalikosta "jumpat" sekä nettisivujemme aikataulusta.

Ryhmäliikunta-aikatauluamme suunnitellessa olemme ottaneet huomioon kaikki jäsentemme toiveet, joita tuli mahtava määrä iloisten uutisten myötä. Kiitos toiveistanne, luimme niistä jokaisen.

Tämän lisäksi olemme tarkastaneet alkuvuoden eri tuntien kävijämäärät, jotka myös vaikuttavat tuntitarjontaamme. Ryhmäliikunta-aikatauluun valitsimme kaikista suosituimmat ja toivotuimmat tunnit. Pystymme kuitenkin kasvattamaan tuntivalikoimaa nopeallakin aikataululla kävijämäärien ja tarpeen mukaan.

Kesän aikataulu pitää sisällään myös joitain erikoisjärjestelyjä, sillä jäsenten turvallisuus on meille kaikki kaikessa. Osallistujamäärät tiputimme normaalia pienemmäksi, jotta jokaisella jumppaajalla on enemmän tilaa. Tuntien vaihtoväli tulee olemaan normaalia pidempi (30 min.), jotta saamme edelliset jumppaajat hyvin alta pois ja pukuhuoneisiin tilaa seuraavia jumppaajia varten.

Pidetään ryhmäliikuntatunnit turvallisena ja mukavina meille kaikille ja noudatetaan yhdessä seuraavia sääntöjä:

  1. Tule tunnille viim. 10 min aiemmin ja muista vahvistaa appin kautta osallistumisesi.
  2. Pese pukuhuoneessa kätesi ja tarvittaessa desinfioi ne aulassa tai juomapisteellä.
  3. Käytä omaa juomapulloa, sisäliikuntakenkiä sekä omaa hikipyyhettä.
  4. Puhdista välineesi käytön jälkeen suihkepullon ja käsipaperin avulla.
  5. Pese kätesi ja tarvittaessa desinfioi ne myös lähtiessäsi.
  6. Myöhässä ryhmäliikuntatunnille meneminen on kielletty.
  7. Sairaana tai puolikuntoisena ryhmäliikuntatunnillle osallistuminen on ehdottomasti kielletty.

Nautinnollista jumppakesää 2020!