Virtuaalimaailma

Meiltä FUNista löydät uusimmat virtuaalitunnit ja -tavat liikkua. Kisaa vaikka kaveria vastaan juoksukilvassa, kokeile taijiita rauhoittumiseen tai haasta itsesi virtuaalitunnilla. Haluatko ottaa lapset mukaan salille? Miten olisi heille räätälöity superedullinen pelijäsenyys?

Virtuaalitunnit
Liikuntakeskus FUNista löydät livetuntien lisäksi laajan virtuaalituntivalikoiman. Virtuaalitunteja on käytössäsi koko keskuksen aukioloajan ja liikut tunneilla silloin kun sinulle parhaiten sopii! Valitset kosketusnäytöltä haluamasi tunnin, käytössäsi on suomenkielisiä tunteja sekä huippusuositut Les Mills- virtuaalitunnit. Virtuaalitunnit löydät sekä ryhmäliikunta- että virtuaalisaleistamme.


iWall
iWall on riemastuttava ja monipuolinen, useita liikunnallisia pelejä yhdistävä tuote, jota voi samanaikaisesti pelata 1-2 pelaajaa. Pelaaminen on hauskaa ja motivoivaa kaikenikäisille. Peleissä liikutaan erilaisissa ympäristöissä, joissa etenemistä ja liikkumista pelaajat ohjaavat omilla liikkeillään. Monipuolisen pelisisältönsä ansiosta iWallia voi käyttää sekä tehokkaaseen treenaamiseen että virkistävään taukoliikuntaan tai treenikavereiden yhteiseksi ajanvietteeksi. Pelata voi vain hetken tai halutessaan iWallilla voi tehdä pidempikestoisen treenin keskittyen esimerkiksi lihas- tai kestävyyskunnon ja liikkuvuuden parantamiseen tai tasapainon ja koordinaation kehittämiseen. Uusia pelisisältöjä luodaan jatkuvasti lisää yhdessä liikunta-alan asiantuntijoiden kanssa ja niitä kohdennetaan eri osa-alueiden kehittämiseen.

Edullinen pelijäsenyys FUNilaisten alle 13 vuotiaille lapsille!

Lapset ja nuoret tykää iWall pelaamisesta!

Tervetuloa liikkumaan hauskasti yhdessä lapsen tai nuoren kanssa! Yllätä lapsesi, nuoresi, kummilapsesi tai vaikka kaverin lapsi ja osta hänelle sinun jäsenyyteesi sidottu pelijäsenyys! Mikä olisikaan mukavampi tapa viettää aikaa yhdessä kuin liikkuen FUNissa?

Lue lisää