Personal Trainereiden esittely

Tutustu FUNin Personal Trainereihin ja varaa veloitukseton tapaaminen!

FUN Personal Trainer Heidi Kaaresto

Koulutus

Liikunnanohjaaja opiskelija (AMK)
Trainer4You: Personal Trainer
Trainer4You: Kuntosalivalmentaja
Trainer4You: Hyvinvointivalmentaja

Kohderyhmät

Voimaharjoittelu
Kehonmuokkaus
Elämäntapamuutos
Ruuhkavuosia elävät


Heidi on 30-vuotias Personal Trainer ja liikunnanohjaaja -opiskelija. Kiiminkiläinen Heidi on aikaisemmalta ammatiltaan koulunkäynninohjaaja. Koulunkäynninohjaajan töitä hän ehtikin tehdä seitsemän vuoden ajan sekä ammattiopistossa että alakouluissa.

Heidille liikkuminen on ollut tuttua pienestä saakka, mutta jossain välissä nuoruutta se unohtui täysin! Kuitenkin se alkoi hiipimään takaisin aikuisuuden kynnyksellä. Lenkkeily astui kuvioihin ja mikrohampurilaiset sai kyytiä jääkaapista. ”Laitoin äitini vanhat lenkkarit jalkaan ja lähdin muka juoksulenkille! Puolitoistavuotta myöhemmin juoksin ensimmäisen puolimaratonin.” Heidi naurahtaa. Kuitenkin muutos minkä hän huomasi lenkkeilyn vaikutuksista oli se, että hän heräsi virkeänä ja levänneenä. ”Olen huono heräämään, joten se, että herään virkeänä aamuun, tuntui todella voimaannuttavalta! Päätin, että haluan herätä näin joka aamu!” Heidi muistelee.

Töiden ohella alkoikin sitten Trainer4You:n PT- koulutusputki, harjoitusasiakkaat, ryhmäliikuntaohjaukset, kuntosaliohjaukset ja omat henkilökohtaiset tavoitteet liikkumiseen. Mitä enemmän Heidi pääsi sisään sitä enemmän kiinnostus heräsi alaa kohtaan. Sitten pieni poika ilmoitti itsestään kesällä 2015.

Maaliskuussa 2016 sai väistyä hetkeksi työt, kun esikoinen syntyi. Siitä alkoikin uusi aikakausi Heidin perheessä. ”Tiesin, että arkeni tulee muuttumaan. Mutta en tiennyt sitä oikeasti, että se tulee muuttamaan minut.” Heidi muistelee. Toisen lapsen syntymän jälkeen ollaankin tässä hetkessä. Lasten saannin myötä kiinnostus ihmisten hyvinvoinnista tuntui vielä enemmän omalta jutulta ja sen takia Heidi päätti lähteä opiskelemaan Kajaanin ammattikorkeaan liikunnanohjaajaksi.

Heidi onkin äitiyslomien aikana määritellyt sanan pikkulapsiarjen taitaja. Vanhempi, joka hoitaa lapsiaan, siivoaa kodin, kokkaa, rakastaa puolisoaan, käy töissä, ottaa omaa aikaa ja pitää kropan ja mielen kunnossa. Näiden asioiden tasapaino oli sitten elämäntilanne mikä tahansa on haastavaa nykypäivänä. Ei välttämättä oikein tahdo löytyä aikaa omalle hyvinvoinnille. Päivät menevät nuutuneena ja selkäkivuista kärsien. Siinä Heidi haluaakin astua kuvioihin ja auttaa löytämään sen kipinän pitää itseään niin hyvässä kunnossa, että jaksaa elää omaa arkeaan. Heidi haluaa, että jokainen pääsisi kokemaan sen tuntee, kun aamulla herää virkeänä ja hyväntuulisena päivään. Parasta tässä työssä Heidin mielestä on se, että kun ihmiset tulevat kertomaan kuinka he ovat havahtuneet pystyvänsä asioihin, jotka saattoivat tuottaa vaikeuksia aiemmin!


”Minun lupaukseni FUNilaisille on se, että kehitän itseäni koko ajan paremmaksi, jotta pystyn antamaan teille parhaat työkalut olla hyvässä kunnossa omassa arjessa! Ja mikä sen parempaa kuin tehdä se uudessa hienossa kuntosalissa!”

Ota Heidiin yhteys sähköpostilla tästä tai täytä nopea

PT yhteydenottolomake

ja Heidi on sinuun yhteydessä!FUN Fysioterapeutti (AMK) & Personal Trainer Vesa Tihinen

Koulutus
Fysioterapeutti (AMK)
Ryhmäliikunnanohjaaja

Kohderyhmät
Tuki- ja liikuntaelin ongelmat
Kehonmuokkaus
Suorituskyvyn optimointi
Urheilijat
Elämäntapamuuttujat

Vesa on 27-vuotias fysioterapeutti ja ryhmäliikunnanohjaaja. Vesa on kotoisin Keski-Suomen seudulta Muuramesta. Vaikkakin Vesa työskentelee nykyisessä ammatissaan niin sanotuissa ’’siisteissä sisähommissa’’ on hän aikaisemmalta koulutukseltaan metsäkoneasentaja. Ennen sosiaali- ja terveysalan opintoja Vesa työskentelikin 5 vuoden ajan metsäkoneasentajana. Fysioterapia opintojen lisäksi Vesa on opiskellut vuoden myös toimintaterapiaa.

Vesa liikunnallinen tausta ulottuu kauas ja hänen lajitaustansa löytyykin taistelulajeissa. Vesa harrasti ja kilpaili Karatessa useamman vuoden ajan juniorina. Ensimmäinen kosketus ohjaamiseen tulikin jo alle 15-vuotiaana Vesa toimiessa apukouluttajana Karatessa. Tästä innostuneena Vesa alkoi myös toimimaan yleisurheilujunioreiden kanssa ohjaten heille harjoituksia. Ensimmäisen liikunta-alan työpaikan Vesa sai 17-vuotiaana paikalliselta kuntokeskukselta, Vesa toimi kyseisessä kuntokeskuksessa lapsiparkin työntekijänä. Tästä eteenpäin Vesa on toiminut liikunta-alalla eri tehtävissä aina ryhmäliikunnan ohjaajasta ryhmäliikuntakoordinaattoriin asti.

Vaikkakin Vesalla on kilpaurheilutausta ja hän on harrastanut liikuntaa jo kauan aikaa, löytyy häneltä kuitenkin omakohtaista kokemusta myös elämäntapamuutoksesta. Kilpaurheilun loputtua Vesa keräsi ylimääräistä massaa syömällä kuin urheilija, mutta hän jätti liikunnan melkein kokonaan pois. Vesa päättikin pudottaa ylimääräisen painon pois ja hänen onnistuikin laihduttamaan vuoden aikana yli 20 kiloa painoa pois. ’’Elämäntapamuutos on aina pitkä ja kivinen tie, mutta mikäli vanhaan elämäntapaan ei ole tyytyväinen niin muutos kannattaa aina’’

Vesan intohimo fysioterapeuttina ja personal trainerinä on ihmisten auttaminen sekä terveiden elämäntapojen opettaminen. Vesa haluaakin valmennustensa aikana tarjota asiakkaillensa asiantuntevaa sekä laadukasta palvelua, jonka avulla kuka tahansa löytää omat tavoitteensa sekä myös kykenee pääsemään niihin, riippumatta lähtökohdista. Vesa toteaakin usein, että ’’Parhainta tässä on nähdä kuinka ihmiset jaksavat ylittää itsensä päivästä toiseen, koska senhän takia tätä hommaa tehdään, että voidaan parantaa ihmisten elämänlaatua sekä antaa heille elämyksiä ja kokemuksia siitä mihin he kykenevät’’.

’’Lupaan kaikille FUNilaisille, että onnistutte pääsemään niihin tavoitteisiin, joihin itse tähtäätte. Tarjoan jokaiselle asiakkaalle taustasta riippumatta aina asiantuntevaa, laadukasta, hauskaa ja motivoivaa valmennusta. Minun kanssani tulet onnistumaan’’

Ota Vesaan yhteys sähköpostilla tästä tai täytä nopea

PT yhteydenottolomake
ja Vesa on sinuun yhteydessä!

Löydä sinulle sopiva valmennus, jolla saat haluamasi tulokset! Varaa oma valmennus alla olevalla lomakkeella. Lomakkeen alta löydät lisätiedot kaikista FUNin valmennuksista.

Lue lisää