Jäsenyyden alkaessa

Tee jäsenyys verkkokaupassamme ja tule mukaan iloiseen joukkoomme!
Pääset treenaamaan HETI jäsenyyden oston jälkeen, lataat vain puhelimeesi Liikuntakeskus FUN- sovelluksen, jolla pääset heti keskukseen sisään ja aloittamaan treenit.
Pääset heti treenaamaan oman aikataulusi mukaan!

Pääset heti treenaamaan oman aikataulusi mukaan!

Ensimmäinen maksu tulee suorittaa verkkopankissa, luottokortilla, MobilePay Onlinessa, Smartum tai Epassi -liikuntaedulla. Tämän jälkeen liikuntaeturahaa otetaan vastaan tuleviin maksuihin näppärästi liikuntaetujen omien sovellusten kautta.

Tee jäsenyys helposti verkkokaupassamme ja tule mukaan iloiseen joukkoomme!

Seuraava jäsenyysmaksu tulee sinulle sähköpostilla. Tarkista tarvittaessa sähköpostisi roskaposti- tai tarjoukset -välikansiot. Huomaathan, että jokaisessa laskussa on yksilöllinen viitenumero, jota pitää käyttää, jotta suorituksesi kohdistuu oikeaan laskuun. Teethän e-laskusopimuksen helpottamaan jäsenyyden maksua. Löydät ensimmäisestä laskusta asiakasnumerosi oikeasta yläkulmasta, jolla pystyt tekemään e-laskusopimuksen verkkopankissasi. Jos tarvitset apua asian suhteen, autamme mielellämme sinua.Me palvelemme ja opastamme sinua!

Tilaa kätevä ja helppo e-lasku, jolloin kuukausimaksut muodostuvat suoraan verkkopankkiisi! Lue tästä myös kuukausijäsenlaskutuksesta.

Lue lisää