Personal Trainereiden esittely

Tutustu FUNin Personal Trainereihin ja varaa veloitukseton tapaaminen!

FUN Personal Trainer Heidi Kaaresto

Koulutus

Liikunnanohjaaja opiskelija (AMK)
Trainer4You:n Personal Trainer
Trainer4You:n Kuntosalivalmentaja
Trainer4You:n Hyvinvointivalmentaja

Kohderyhmät

Voimaharjoittelu
Kehonmuokkaus
Elämäntapamuutos
Ruuhkavuosia elävät


Heidi on 30-vuotias Personal Trainer ja liikunnanohjaaja -opiskelija. Kiiminkiläinen Heidi on aikaisemmalta ammatiltaan koulunkäynninohjaaja. Koulunkäynninohjaajan töitä hän ehtikin tehdä seitsemän vuoden ajan sekä ammattiopistossa että alakouluissa.

Heidille liikkuminen on ollut tuttua pienestä saakka, mutta jossain välissä nuoruutta se unohtui täysin! Kuitenkin se alkoi hiipimään takaisin aikuisuuden kynnyksellä. Lenkkeily astui kuvioihin ja mikrohampurilaiset sai kyytiä jääkaapista. ”Laitoin äitini vanhat lenkkarit jalkaan ja lähdin muka juoksulenkille! Puolitoistavuotta myöhemmin juoksin ensimmäisen puolimaratonin.” Heidi naurahtaa. Kuitenkin muutos minkä hän huomasi lenkkeilyn vaikutuksista oli se, että hän heräsi virkeänä ja levänneenä. ”Olen huono heräämään, joten se, että herään virkeänä aamuun, tuntui todella voimaannuttavalta! Päätin, että haluan herätä näin joka aamu!” Heidi muistelee.

Töiden ohella alkoikin sitten Trainer4You:n PT- koulutusputki, harjoitusasiakkaat, ryhmäliikuntaohjaukset, kuntosaliohjaukset ja omat henkilökohtaiset tavoitteet liikkumiseen. Mitä enemmän Heidi pääsi sisään sitä enemmän kiinnostus heräsi alaa kohtaan. Sitten pieni poika ilmoitti itsestään kesällä 2015.

Maaliskuussa 2016 sai väistyä hetkeksi työt, kun esikoinen syntyi. Siitä alkoikin uusi aikakausi Heidin perheessä. ”Tiesin, että arkeni tulee muuttumaan. Mutta en tiennyt sitä oikeasti, että se tulee muuttamaan minut.” Heidi muistelee. Toisen lapsen syntymän jälkeen ollaankin tässä hetkessä. Lasten saannin myötä kiinnostus ihmisten hyvinvoinnista tuntui vielä enemmän omalta jutulta ja sen takia Heidi päätti lähteä opiskelemaan Kajaanin ammattikorkeaan liikunnanohjaajaksi.

Heidi onkin äitiyslomien aikana määritellyt sanan pikkulapsiarjen taitaja. Vanhempi, joka hoitaa lapsiaan, siivoaa kodin, kokkaa, rakastaa puolisoaan, käy töissä, ottaa omaa aikaa ja pitää kropan ja mielen kunnossa. Näiden asioiden tasapaino oli sitten elämäntilanne mikä tahansa on haastavaa nykypäivänä. Ei välttämättä oikein tahdo löytyä aikaa omalle hyvinvoinnille. Päivät menevät nuutuneena ja selkäkivuista kärsien. Siinä Heidi haluaakin astua kuvioihin ja auttaa löytämään sen kipinän pitää itseään niin hyvässä kunnossa, että jaksaa elää omaa arkeaan. Heidi haluaa, että jokainen pääsisi kokemaan sen tuntee, kun aamulla herää virkeänä ja hyväntuulisena päivään. Parasta tässä työssä Heidin mielestä on se, että kun ihmiset tulevat kertomaan kuinka he ovat havahtuneet pystyvänsä asioihin, jotka saattoivat tuottaa vaikeuksia aiemmin!


”Minun lupaukseni FUNilaisille on se, että kehitän itseäni koko ajan paremmaksi, jotta pystyn antamaan teille parhaat työkalut olla hyvässä kunnossa omassa arjessa! Ja mikä sen parempaa kuin tehdä se uudessa hienossa kuntosalissa!”

Ota Heidiin yhteys sähköpostilla tästä tai täytä nopea

PT yhteydenottolomake

ja Heidi on sinuun yhteydessä!FUN Personal Trainer Tiina Salmela

Koulutus


Trainer4You:n kuntosalivalmentaja
Trainer4You:n ravintovalmentaja
Trainer4You:n personal trainer
Trainer4You:n psyykkinen valmentaja
Trainer4You:n kahvakuulaohjaaja
Spartan Training kehonpainoharjoittelu

Ravintolakokki


Kohderyhmät
Elämäntapamuutos
Painonpudotus
Liikunnan aloittajat


Tiina on 43-vuotias liikunta-alan moniosaaja. Rovaniemeltä Haukiputaalle
kolmisen vuotta sitten muuttanut personal trainer on myös pienen tytön äiti ja
palailemassa vanhempainvapaalta takaisin työn pariin. Kotona hän on myös
kirvesmiehen puoliso ja kahden pienen koiran henkilökohtainen palvelija.
Luonto ja metsä ovat Tiinalle tärkeitä paikkoja jossa hän liikkuu ja rentoutuu.
Loppukesän marjasadot houkuttelevat tämän valmentajan mökille ja metsään
keräämään vitamiinit varastoon talven varalle.

Tiinan työurani alkoi 17 vuotiaana kun hän valmistui
ravintolakokiksi. Ravintola-alalla hän ehti työskennellä reilun 10 vuotta, jonka
jälkeen liikunta-ala vei mennessään. Liikunta-alan työt Tiina aloitti
ryhmäliikuntaohjaajana ja siitä matka eteni kuntosalivalmentajasta aina
personal traineriksi. Ammattitaidon Tiina on hankkinut erilaisista
ja monipuolisista ohjaajakoulutuksista, asiakastyöstä ja omista
harrastuksista. Liikunnan ohella, ravitsemukselliset asiat ovat Tiinan mielestä
erittäin tärkeä osa hyvinvointia.

Tiinan valmennusfilosofiaa eivät kuulu pikadietit, vaan puhdas, terveellinen, ihan tavallinen ruoka. Tästä hänellä onkin kokemusta aikaisemmassa työssään ravintolakokkina.
Päätoimisena personal trainerina Tiina on toiminut reilut seitsemän vuotta. Tiina on
ohjannut ja valmentanut niin kuntoilun aloittavia, ”punaisen langan”
kadottaneita, painonpudottajia sekä kokeneempia, tavoitteellisemmin
harjoittelevia. Asiakaspalvelutyö on se, mitä Tiina rakastaa.
Parhaimmin se toteutuu asiakaskohtaamisissa päivittäin sekä
ryhmäliikuntatunneilla.


”Rakastan tavata uusia ihmisiä ja auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa.
Valmentajana, asiakkaan kohtaaminen on ehdottomasti työni parasta antia.
FUNilaisille lupaan matalan kynnyksen treenejä personal trainerin kanssa.
Tule juuri sellaisen kuin olet!”

Ota Tiinaan yhteys sähköpostilla tästä tai täytä nopea

PT yhteydenottolomake

ja Tiina on sinuun yhteydessä.FUN Personal Trainer Mika Roivainen

Koulutus
Trainer4You:n Kuntosalivalmentaja
Trainer4You:n Personal Trainer

Kohderyhmät
Voimaharjoittelu
Kehonmuokkaus
Elämäntapamuutos

Mika on 42-vuotias Personal Trainer. Huumori on herkässä ja sosiaalinen mies tulee hyvin toimeen ihmisten kanssa. Kotkassa suurimman osan elämästään asunut Mika on treenannut kuntosalilla koko pienen ikänsä ja esimerkiksi voimailu ja kehonrakennus ovat olleet kiinnostuksen kohteina ja melko kovaakin on tullut treenattua, Mika naurahtaa.

Vuosien vieriessä ja elämänkokemuksen (ja kilojen!) karttuessa Mika teki elämäntaparemontin ja tiputti ruokavaliolla sekä oikeanlaisella liikkumisella hurjan määrän kiloja. Hän toteaakin, että elämäntaparemontti on varmasti monella mielessä, mutta ihmiset eivät tiedä mistä aloittaa. Kuntosalille olisi kiva mennä, mutta mitä siellä voi tehdä? Onko oikein syödä mahdollisimman vähän ja harvoin laihtuakseen vai voisiko syömällä saada aikaan positiivisia vaikutuksia? Kuulostaako tutulta?


Kun tuleva vaimo löytyi juoksutapahtumasta, oli Ouluun muutto ajankohtainen. Mika muutti vuonna 2016 Ouluun ja muuton kynnyksellä hän päätti toteuttaa taustalla hautuneen haaveensa personal trainer -opinnoista. Vaikka kokemusta treenaamisesta ja liikkumisesta on kertynyt vuosien varrella, Mika korostaa koulutuksen tuomaa tieto-taitoa puhtaisiin ja turvallisiin suoritustekniikoihin. Tärkeintä on löytää jokaiselle se oma tapa treenata ja saada onnistumisen kokemuksia iästä tai treenimäärästä riippumatta.


Ouluun juurruttuaan ja perheen perustettuaan ne kuuluisat ”ruuhkavuodet” ovat tulleet tutuksi Mikallekin. Hektisen arjen vauhdittamana, omaa hyvinvointiaan ei saa myöskään unohtaa, hän muistuttaa. Monipuolinen liikkuminen maastossa ja kuntosalilla pitävät kehon ja mielen virkeänä. Itse Mika kertoo maasto- tai läskipyöräilyn lisäksi lenkkeilevänsä ja liikkuvansa luonnossa, talvella hiihtäen, kuntosalia unohtamatta. Kun mieli ja keho kiittää, on sohvallekin mukava välillä oikaista itsensä hyvällä omallatunnolla.


”Lupaan tukea asiakkaitani haastamaan itsensä ja löytämään keinoja saavuttamaan omat tavoitteensa. Oikotietä onneen ei ole ja matka taittuu kepeämmin luotettavan valmentajan tukemana. Tsemppaan tekemään vielä sen YHDEN toiston. ”

Ota Mikaan yhteys sähköpostilla tästä tai täytä tästä nopea

PT yhteydenottolomake

Ja Mika on sinuun yhteydessä.Löydä sinulle sopiva valmennus, jolla saat haluamasi tulokset! Varaa oma valmennus tai konsultaatioaika alla olevalla lomakkeella. Lomakkeen alta löydät lisätiedot kaikista FUNin valmennuksista.

Lue lisää