Personal Trainereiden esittely

Tutustu FUNin Personal Trainereihin ja varaa veloitukseton tapaaminen!

FUN Personal Trainer Heidi Kaaresto

Koulutus

Liikunnanohjaaja opiskelija (AMK)
Trainer4You: Personal Trainer
Trainer4You: Kuntosalivalmentaja
Trainer4You: Hyvinvointivalmentaja

Kohderyhmät

Kiinteytyminen
Kehonmuokkaus
Painonhallinta
Elämäntapamuuttujat
Ruuhkavuosia elävät


Heidi on 30-vuotias Personal Trainer ja liikunnanohjaaja -opiskelija. Kiiminkiläinen Heidi on aikaisemmalta ammatiltaan koulunkäynninohjaaja. Koulunkäynninohjaajan töitä hän ehtikin tehdä seitsemän vuoden ajan sekä ammattiopistossa että alakouluissa.

Heidille liikkuminen on ollut tuttua pienestä saakka, mutta jossain välissä nuoruutta se unohtui täysin! Kuitenkin se alkoi hiipimään takaisin aikuisuuden kynnyksellä. Lenkkeily astui kuvioihin ja mikrohampurilaiset sai kyytiä jääkaapista. ”Laitoin äitini vanhat lenkkarit jalkaan ja lähdin muka juoksulenkille! Puolitoistavuotta myöhemmin juoksin ensimmäisen puolimaratonin.” Heidi naurahtaa. Kuitenkin muutos minkä hän huomasi lenkkeilyn vaikutuksista oli se, että hän heräsi virkeänä ja levänneenä. ”Olen huono heräämään, joten se, että herään virkeänä aamuun, tuntui todella voimaannuttavalta! Päätin, että haluan herätä näin joka aamu!” Heidi muistelee.

Töiden ohella alkoikin sitten Trainer4You:n PT- koulutusputki, harjoitusasiakkaat, ryhmäliikuntaohjaukset, kuntosaliohjaukset ja omat henkilökohtaiset tavoitteet liikkumiseen. Mitä enemmän Heidi pääsi sisään sitä enemmän kiinnostus heräsi alaa kohtaan. Sitten pieni poika ilmoitti itsestään kesällä 2015.

Maaliskuussa 2016 sai väistyä hetkeksi työt, kun esikoinen syntyi. Siitä alkoikin uusi aikakausi Heidin perheessä. ”Tiesin, että arkeni tulee muuttumaan. Mutta en tiennyt sitä oikeasti, että se tulee muuttamaan minut.” Heidi muistelee. Toisen lapsen syntymän jälkeen ollaankin tässä hetkessä. Lasten saannin myötä kiinnostus ihmisten hyvinvoinnista tuntui vielä enemmän omalta jutulta ja sen takia Heidi päätti lähteä opiskelemaan Kajaanin ammattikorkeaan liikunnanohjaajaksi.

Heidi onkin äitiyslomien aikana määritellyt sanan pikkulapsiarjen taitaja. Vanhempi, joka hoitaa lapsiaan, siivoaa kodin, kokkaa, rakastaa puolisoaan, käy töissä, ottaa omaa aikaa ja pitää kropan ja mielen kunnossa. Näiden asioiden tasapaino oli sitten elämäntilanne mikä tahansa on haastavaa nykypäivänä. Ei välttämättä oikein tahdo löytyä aikaa omalle hyvinvoinnille. Päivät menevät nuutuneena ja selkäkivuista kärsien. Siinä Heidi haluaakin astua kuvioihin ja auttaa löytämään sen kipinän pitää itseään niin hyvässä kunnossa, että jaksaa elää omaa arkeaan. Heidi haluaa, että jokainen pääsisi kokemaan sen tuntee, kun aamulla herää virkeänä ja hyväntuulisena päivään. Parasta tässä työssä Heidin mielestä on se, että kun ihmiset tulevat kertomaan kuinka he ovat havahtuneet pystyvänsä asioihin, jotka saattoivat tuottaa vaikeuksia aiemmin!


”Minun lupaukseni FUNilaisille on se, että kehitän itseäni koko ajan paremmaksi, jotta pystyn antamaan teille parhaat työkalut olla hyvässä kunnossa omassa arjessa! Ja mikä sen parempaa kuin tehdä se uudessa hienossa kuntosalissa!”

Ota Heidiin yhteys sähköpostilla tästä tai täytä nopea

PT yhteydenottolomake

ja Heidi on sinuun yhteydessä!FUN Personal Trainer Heidi-Maria Holappa

Koulutus

Liikuntaneuvoja (Virpiniemen liikuntaopisto)
Trainer4you: Personal trainer
Trainer4you: kuntosalivalmentaja
Trainer4you: hyvinvointivalmentaja
Spartan Academy: toiminnallisen harjoittelun valmentaja
Suomen painonnostoliiton painonnostovalmentaja

Kohderyhmät

Kiinteytyminen
Elämäntapamuuttujat
Voima/toiminnallinen harjoittelu
Senioriliikunta


Heidi-Maria on kohta 35-vuotias personal trainer Oulusta. Liikunta-alalla hän on toiminut erilaisissa ryhmäliikunnanohjaustehtävissä, sekä valmentaen jo viimeiset 15 vuotta. Liikunta-alalle hän päätyi tanssiharrastuksen kautta. Tanssimisen hän aloitti jo pikkutyttönä ja myöhemmin aikuisiällä harrastuksesta tulikin työ; ensin eri tanssinohjausten parissa ja siitä heräsi myös ajatus kouluttautua liikuntaneuvojaksi, sekä myöhemmin Personal Traineriksi. "Liikunta-ala on vaan vienyt minut mukanaan. Parasta tässä työssä on nähdä se muutos ja kehittyminen, mikä asiakkaissa tapahtuu. On ihanaa olla siinä tukena ja tsemppaamassa kohti tavoitteita. Sitten kun asiakas vielä itse kokee elämänlaadun ja jaksamisen parantuneen tai innostuu ihan uudestaan liikunnasta, niin se on huippu juttu. Liikunta on minulle intohimo ja haluan sen takia innostaa myös muut liikkumaan ja kokemaan sen hyvän fiiliksen mitä siitä saa." Heidi-Maria toteaa.


Valmentajana hän on omien sanojensa mukaan lempeä, mutta tarvittaessa myös vaativa. Hänen osaamisaluettaan on kuntosaliharrastusta/elämäntapamuutosta aloittelevat, sekä monipuolinen toiminnallinen harjoittelu. "Sydäntä lähelläni on myös erityisesti seniorit. Minusta on tärkeää, että myös ikäihmiset voivat hyvin ja pysyvät toimintakykyisinä mahdollisimman pitkään. Siksi Heidi-Marian mielestä onkin tärkeää harjoittaa lihaskuntoa säännöllisesti."

"Lupaukseni valmennettavilleni on, että teen treeneistä monipuolisia, juuri sinun tavoitteisiisi sopivia. Olen luonteeltani luova, joten jos se liikuntakipinä on ehtinyt sammumaan, niin ihan varmasti keksin keinot millä sen saa uudestaan syttymään! FUNissa meillä on mahtavat puitteet monenlaiseen treenaamiseen. "

Ota Heidi-Mariaan yhteys sähköpostilla tästä tai täytä nopea

PT yhteydenottolomake

ja Heidi-Maria on sinuun yhteydessä!FUN Personal Trainer Anita Karjalainen

Koulutus
Liikunnanohjaaja (AMK)
Tavoitevalmentaja
Trainer4You: Personal Trainer
Trainer4You: Kuntosalivalmentaja
Trainer4You: Hyvinvointivalmentaja

Kohderyhmä
Elämäntapamuuttujat
Kehonmuokkaus
Kiinteytys
Painonhallinta


Anita on pian 24 -vuotias oululainen liikunnanohjaaja AMK, Personal Trainer, kuntosali- ja tavoitevalmentaja. Anita on opiskellut pitkään ja valmistui liikunnanohjaajaksi Lapin ammattikorkeakoulusta kesäkuussa 2019. Opiskelujen ohella Anita on työskennellyt muun muassa lasten ja nuorten hyvinvointivalmentajana, personal trainerina sekä ollut ohjaamassa ja luennoimassa mielenterveystyön parissa.


Anita on harrastanut pienestä pitäen monipuolisesti liikuntaa. Lapsuudessa opittu tapa onkin pysynyt mukana läpi elämän, mutta varsinainen sydämenasia siitä tuli muutaman vaikean vuoden aikana ja etenkin niiden jälkeen. Liikunta oli asia, joka loi elämään tavoitteita ja rytmiä silloin, kun voimavarat olivat vähissä. Liikunnasta sai mielihyvää ja tavoitteiden saavuttaminen auttoi jaksamaan eteen päin.

Vuosien saatossa Anitan ajatukset liikunnasta ja hyvinvoinnista ovat muuttuneet, mutta "oodeja" liikunnalle tupsahtelee muun muassa someen tasaiseen tahtiin. Anitan mielestä Personal Trainerin työssä parasta on se, että pääsee yhdessä asiakkaan kanssa pohtimaan hänen hyvinvointiaan ja saa olla mukana luomassa uudenlaisia tapoja ja rutiineja arkeen. PT:n työssä yhdistyy monet Anitalle tärkeät asiat, kuten kokonaisvaltainen hyvinvointi ja jatkuva itsensä kehittäminen.

Anitan unelma FUN PT:nä on saada mahdollisimman monet ihmiset rakastumaan itseensä ja ottamaan vastuuta omasta hyvinvoinnistaan. Hyvinvointi ei ole täydellisyyden tavoittelua hampaat irvessä suorittaen, vaan päivittäisiä pieniä tekoja ja parempia valintoja. Anita auttaa FUNin jäseniä kohti omia tavoitteitaan sisällyttämällä valmennuksen asiakkaan henkilökohtaisiin lähtökohtiin ja elämäntilanteeseen. Hänen mielestään jokaiselle on mahdollista löytää omat keinot toteuttaa hyvinvointia tukevaa elämäntapaa, mutta aina toisten keino ei sovi toiselle. Anita tuo FUNin jäsenille tutkittua tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista, sekä auttaa asiakkaita ottamaan varmoja askelia kohti tavoitteitaan. Jäsenenä voit olla varma, että Anita ei tule laittamaan koko elämääsi kerralla uusiksi, vaan kulkee valmennusmatkan kanssasi käsi kädessä yhdessä uutta oppien ja kehittyen.

Ota Anitaan yhteys sähköpostilla tästä tai täytä nopea PT yhteydenottolomake ja Anita on sinuun yhteydessä!Personal Trainerin kanssa harjoittelu on hauskaa ja motivoivaa!

Löydä sinulle sopiva valmennus, jolla saat haluamasi tulokset! Varaa oma valmennus alla olevalla lomakkeella. Lomakkeen alta löydät lisätiedot kaikista FUNin valmennuksista.

Lue lisää