Kehonkoostumusmittaus
​​​​​​​Seuraavan kerran keväällä 2022

Tule katsomaan mistä sinut on tehty! Mittaus antaa kattavasti tietoa kehonkoostumuksesta ja kuntosi nykyisestä tilasta. Mittaus on erittäin yksinkertainen ja nopea tapa saada lisämotivaatiota treenaamiseen.

Varaa oma aikasi mittaukseen helposti verkkokaupasta. Mittauksen kesto on noin viisi minuuttia ja sen aikana Personal Trainer käy tuloksesi läpi ja voit kysyä myös asioista, jotka sinua mahdollisesti askarruttavat. FUNin jäsenille mittaus maksaa 20 euroa ja muille 30 euroa. Saat alennuksen verkkokaupassa, kun kirjaudut sisään omalla FUN käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Mittaajina toimivat FUN Personal Trainerit Moona Lehtonen ja Mika Roivainen.

Huomioithan seuraavat asiat:

Kehonkoostumusmittaukseen tullaan kevyissä vaatteissa ja vessassa käyneenä. Tarkimman mittaustuloksen saavuttamiseksi, suosittelemme, että viimeisestä ateriasta ja juomisesta olisi kulunut vähintään kolme (3) tuntia. Kovaa harjoittelua ja alkoholia kannattaa välttää 1–2 vuorokautta ennen mittausta. Emme suosittele mittausta raskaana oleville. Henkilölle, jolla on sydämentahdistin, ei mittausta suoriteta.

Tervetuloa!